Velký návrat Musila budí rozpaky: TO MYSLÍ VÁŽNĚ? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Velký návrat Musila budí rozpaky: TO MYSLÍ VÁŽNĚ?

Honza Musil se vrací. Skutečně?
Honza Musil se vrací. Skutečně? (David Kundrát, profimedia.cz)

Moderátor dlouho bez práce nezůstal. Po vyhazovu z TV Barrandov se Honza Musil (54) rozhodl rozjet vlastní projekt s názvem Nová naděje, se kterým mu pomáhá i přítel Jakub. Po finanční stránce ale spíše prodělává – nikdo mu za to totiž neplatí.

Honzu Musila (54) můžete znát například z pořadu Nebezpečné vztahy, kde řešil jak rodinné, tak i vztahové lidské krize. Jeho nový projekt s názvem Nová naděje je podobného rázu, akorát v něm nehrají herci, ale skuteční lidé se skutečnými příběhy. Musil spolupracuje také s charitativním projektem Donio. „Donio je projekt, který pořádá bohulibé sbírky, ale na rozdíl od jiných si nestrhávají žádné peníze, financují je přímí sponzoři,“ pronesl Musil pro web extra.cz.

Blesk Podcast: Pomáháme lidem po tornádu, ale sami potřebujeme dostat silné emoce ven

Video se připravuje ...

Od moderátora je to sice krásné gesto, ale bohužel za něj zatím nedostává zaplaceno. „Musila z ničeho neplatí, Musil se platí sám ze svých peněz. Když se nám to povede, jednou to v budoucnu bude na nějaké streamovací službě, nebo najdeme partnery,“ svěřil se. Snad se najde někdo, kdo Musilův dobročinný projekt podpoří.

Manželé Vlčkovi dali 1,5 miliardy korun na charitu a na záchranu usedlosti Cibulka

Video se připravuje ...



Přečtěte si
reiner
23. 11. 2021 • 09:33

Tak na toho šejdíře Soukupa se nedá dívat jinak, než s odporem a teď když má vedle sebe zlodějského Mirďu, tak teprv ....

aveneta
20. 11. 2021 • 09:48

jardavozembouch - už vaše "přezdívka" mnoho napovídá...
Nejsem tzv. fanda Musila an i této TV stanice, ale občas se na něco podívám abych viděla ty rozdíly. Jako vše má své stránky mince kladné i záporné. K těm kladným patří schopnost komunikovat Musila, reagování na situaci ikdyž to má svá pravidla předem určená...přeji mu ať najde pořad své linie

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.