Marešova Monika zatnula tipec zvědavcům: Tohle fakt NE! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 3. května 2024

Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav

Marešova Monika zatnula tipec zvědavcům: Tohle fakt NE!

Monika a Leoš Marešovi
Monika a Leoš Marešovi (profimedia.cz)

Půvabná manželka Leoše Mareše (45) zavítala do společnosti poprvé od oznámení těhotenství, a tak byla pochopitelně středem pozornosti. Stejně jako však tajila příchod potomka, i nyní o svém miminku, které je v šestém měsíci vývinu, nepozradila mnoho.

Požehnaný stav Monice Marešové (40) prostě sluší! Ostřílená znalkyně módy vynesla černé oblečení, díky němuž rostoucí bříško rafinovaně skryla. Co však rozhodně neskrývá, je radost z blížícího se mateřství. "Teď už se cítím dobře, takže je to dobrý. Jak se říká, že se na blbé věci zapomíná, je to pravda," svěřila se webu Super.cz Monika.

Své návyky, které se týkají zdravého životního stylu, kvůli těhotenství rozhodně měnit nemusela. Byť v rámci cvičení trochu zvolnila tempo, stále se chce udržovat v dobré kondici. "Cvičím méně, ale cvičím. Myslím si, že když je na to tělo zvyklé, je to v pohodě. Všechno konzultuji s doktorem. Přestala jsem ale běhat, na to nemám. Vylezu dvě patra a jsem udýchaná. Spíš jedu protahování, aby mě nebolela záda," cituje Moniku web eXtra.cz.

Monika Marešová se synem, který ji přerostl: Jak proběhlo poslední setkání s Karlem Gottem?

Video se připravuje ...

Ačkoli je Monika Marešová na sociálních sítích aktivní, a je tak pro mnohé ženy velkou módní i celkově lifestylovou inspirací, co se miminka týče, nechává si detaily pro sebe. Trendy sice většinou následuje, ty, co se točí okolo mateřství, ji ale nechávají chladnou. "Neplánujeme ani takové to propichování balónků. To je velká škoda," dodala s velkou dávkou ironie.

Vémolova Lela: Miminko se má narodit v prosinci. A bude to kluk, nebo holka?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Uživatel_5457057
16. 11. 2021 • 05:59

Módní ikonou se stává pouze pro stejné vyzábliny, jako je ona. Kam ten Mareš dal oči proboha?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.