Mrazivá zpověď Deváté: Týral mě tak, až jsem dostala rakovinu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Mrazivá zpověď Deváté: Týral mě tak, až jsem dostala rakovinu

Josef Vinklář a Ivanka Devátá
Josef Vinklář a Ivanka Devátá (Foto: pressdata.cz)

Na svých 85 křížků je herečka Ivanka Devátá stále neobyčejně vitální. A to i přesto, že si prošla řadou zdravotních problémů včetně nemoci z nejhorších. 

„Měla jsem příšerného souseda, ten mě týral a z toho jsem dostala tu rakovinu. Ale když jsem se vyplakala a vstala jsem, tak jsem byla zase šťastná. A taky to nebylo jednoduché s Vínklářem. Já myslela, že jenom pije, ale on měl i ženské. To jsem se dozvěděla až po rozvodu," šokuje Ivanka Devátá v magazínu Sedmička. Přesto by se o něm dalo hovořit jako o osudovém hereččině muži. 

Syn Josefa Vinkláře (†76) Jakub: Tátu rozvedl alkohol a ženské!

Video se připravuje ...

„Od rozvodu jsem třicet let sama. Ale ani přítele jsem neměla. To pořád vrtalo hlavou Vinklářovi. Ptal se syna: „Adámku, jak to, že si máma nikoho nenamluvila?" A Adam říkal: „To víš, tati, asi tě měla hodně ráda." Já jsem mu tehdy vynadala, že si bude Vinklář myslet, že na něj nemůžu zapomenout, zatímco já mám strach, že by to mohlo být zase tak příšerné," směje se herečka a spisovatelka v jedné osobě.

Hegerová měla jasno o pohřbu, i co s popelem. A Ivanka Devátá už knihu nedopíše

Video se připravuje ...

 

 



Přečtěte si
kristinn
15. 11. 2021 • 14:09

kristinn
15. 11. 2021 • 14:09

wavky??? Pani premúdrelá, snáď "VAFKY"! Slabomyseľné knihy pre teba? No, daj, čo si zosmolila ty okrem priblblých príspevkov do bulváru!!!

illenne
15. 11. 2021 • 08:09

lomikel, Také názor, ale hodně hloupý. Ivanka Devátá se nepotřebuje zviditelňovat a to co popsala mohlo být skutečně spouštěčem jejích vážných problémů.

-bello-
13. 11. 2021 • 23:58

Měla v bytě vedle airbnb .
Nikdo jí nic závidět nemusí. Obyčejný 4 patrový barák a mají tam wavky.Nic moc.Vím, jak v centru Prahy airbnb zdevastovalo lidem pocit domova.Někteřé utekli na sídliště, ale tam je dostihli úkáčka a je to to samé .
A ani recepce v rezidenci leckde nepomůže na blijící, močící, v noci bouchající a řvoucí hajzly nemá ostraha oprávnění jim nakopat do zadku, sbalit kufry a vyhodit na dlažbu.
Dejte jí pokoj.Já ji nesnáším, její knihy jsou pro mě slabomyslný, ale , když máte blbé sousedy, je to peklo na zemi.A na ni, samotnou bez chlapa si troufnou!

AHel
12. 11. 2021 • 22:47

Velmi primitivní reakce nevzdělanců. Každý lékař vám řekne, že psychické vypětí, týrání je nejhorší a je spouštěčem onkologických onemocnění. No comment....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.