Herečka Ivanka Devátá v léčebně: Hádky se sousedem, sexuální orgie a nervový kolaps! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Herečka Ivanka Devátá v léčebně: Hádky se sousedem, sexuální orgie a nervový kolaps!

Herečka Ivanka Devátá.
Herečka Ivanka Devátá. (Foto Aha! – Martin Sekanina, ara)

Herečka Ivanka Devátá (82) se v pořadu U tebe nebo u mě rozpovídala o svém nervovém zhroucení. Dokonce musela být odvezena do blázince!  Za strůjce svého neštěstí považuje svého bezohledného souseda.

Jen málokdo má štěstí na dobré a klidné sousedy. Herečka Devátá může dlouze vyprávět o tom, jaké to je mít neohleduplné a hlučné sousedy. „Zbláznila jsem se ze souseda. Ten dům, je starý jako já a je takový ošizený, jsou tady napůl cihly a je zde všechno slyšet. A tady rodiče koupili byt pro syna, že bude v Praze studovat. Studoval chvilku, pak se seznámil s takovou zrzkou a ta přivedla kámoše. To byly zjevy! Odredovaní, sprostí. Vždycky hrozně řvali a byly s nimi problémy, dokonce jsme několikrát volali policii, stěžovali si…Ale nic nebylo platné. Trvalo to šest let,“ svěřila se podle magazainu Sedmička v pořadu Alice Bendové herečka s nepříjemnou zkušeností.

Nejen, že herečka musela snášet hluk, křik a vulgarismy, ale navíc se v bytě pravidelně pořádaly sexuální orgie. „Slečna měla zvyk, že řvala jako kočka, takže to bylo napínavé. Jednou jsem tady měla redaktora, ten se divil, co se to nad námi děje, a mně to bylo tak trapné! Vystrčila jsem ho z bytu tak rychle, až musel mít pocit, že se chci jít přidat na švédskou trojku,“ řekla Devátá podle magazinu Sedmička.

Na herečku toho bylo až příliš, nepříjemnosti se sousedy nebraly konce a herečka se nervově zhroutila a sesypala se. „Myslela jsem, že se zblázním, a taky jsem se zbláznila,“ dodala Devátá podle magazainu Sedmička v pořadu U tebe nebo u mě.

Devátá dokonce strávila po zhroucení dvanáct dní v léčebně a smůla se sousedy se jí držela i nadále. V léčebně si herečka nerozuměla s dalšími pacienty, zejména se svou spolubydlící. „Byla tam schizofrenička a ta ke mně pojala nenávist, protože se vedle nepohodla s ženskou a oni ji přestěhovali ke mně. Kdykoli jsem s tou ženskou mluvila, tak si tahle myslela, že ji pomlouváme. To jsme my nedělaly, ale bylo marné jí to vysvětlit,“ řekla herečka podle magazinu Sedmička.

 Na video s Ivankou Devátou se můžete podívat zde:

 



Přečtěte si
dandova
16. 5. 2018 • 14:32

Chuděra. Všichni po ní šli - v bytě, v léčebně, ...

Labello
13. 5. 2018 • 23:04

Pan Vinklář byl takový noblesní pán, skvělý herec a musím říct, že i pěkný, šarmantní chlap. Nikdy o svých ženách nemluvil v negativním kontextu, což se o Deváté říct nedá. Plive z ní stará, zlá, závistivá a nemocná osoba. Na svém bývalém muži - po jeho smrti, aby se nemohl bránit - nenechala nit suchou. Nedivím se, že od ní utíkal pryč, s žárlivou hysterkou se nedá žít.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.