Issová musela ukázat prsa! Smál se mi, řekla pak | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Issová musela ukázat prsa! Smál se mi, řekla pak

Filmová Dana Zátopková, Martha Issová
Filmová Dana Zátopková, Martha Issová (Ivana Roháčková)

Až dva měsíce po premiéře filmu Zátopek prozradila Martha Issová (40) veselou historku z natáčení. Svému partnerovi a zároveň režisérovi snímku Davidu Ondříčkovi (52) musela ve filmovém karavanu ukázat prsa. 

Stalo se to před natáčením milostné scény s představitelem Zátopka Václavem Neužilem (42). „Točili jsme v noci a já se Davida ptala: A co tam všechno bude vidět? Protože Daně Zátopkové bylo v tu dobu 26 a já měla za sebou kojení dvou dětí a 26 mi nebylo. Když jsem šla z maskérny, zavolal mě David do karavanu a říká: Ukaž mi ty prsa,“ popsala otevřeně v rozhovoru pro ČRo Martha.

Martha Issová: Nedomyslela jsem to, emoce mi podrazily nohy

Video se připravuje ...

K celé události došlo v jejím karavanu. „Takže jsem otevírala župan a ukazovala svému partnerovi prsa, jestli to bude pro kameru v pořádku! No nakonec tam nejsou! A dopadlo to ve finále tak, že Vašek ležel, já na něm seděla a všechno jsem to oddřela. A on jen ležel a smál se mi,“ dokončila veselou historku Issová.

Delegace filmu Zátopek na festivalu v Karlových Varech

Video se připravuje ...



Přečtěte si
AliAlice
5. 4. 2024 • 12:02

Je to nehezká osoba,která jenom díky manželovi který ji obsazuje do svých filmů,tak si ani neškrtne!!

rydlo
9. 7. 2022 • 11:05

Issová se znechutila lidem zrovna jako Mádl ve volebním klipu, kde cancali, že dědeček a babička jim užírají chlebíčka. Od té doby málokdo
chodí na jejich filmy. A Ondříček obsazením Issové do role Dany ve filmu Zátopek, vlastně paní Danu Zátopkovou zneuctil, vždyť i když jí její partner cpe skoro do každého svého filmu, nikdy z ní dobrá herečka nebude! Přehrává, hlas má rozmatlaný a není na ni hezké podívání. A když nestihnu včas přepnout tu její reklamu, mám zkažený celý den.

yokky
4. 1. 2022 • 23:48

-bello-
2. 1. 2022 • 00:19

Martha Issová není nijak slavná, klidně, když se vdala mohla vzít jméno Ondříčková.Jako ženská je tak nějak zparchantělá, postava jako chlapík , hlásek jak včelka Mája .Z reklam má fantastický peníze a do divadla, ani na Zátopka bych na ni nešla.Prostě ona u mě neprojde. /Nikdy ! /

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.