Verdikt experta na zbraně: Pochybil Baldwin! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 7. května 2024

Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství

Verdikt experta na zbraně: Pochybil Baldwin!

Americký herec Alec Baldwin při natáčení westernu Rust patrně nešťastnou náhodou zastřelil hlavní kameramanku Halynu a postřelil režiséra filmu Joela Souzu.
Americký herec Alec Baldwin při natáčení westernu Rust patrně nešťastnou náhodou zastřelil hlavní kameramanku Halynu a postřelil režiséra filmu Joela Souzu.  (Profimedia)

Děsivá nehoda, při které během natáčení Alec Baldwin (63) nešťastnou náhodou zastřelil kameramanku Halynu Hutchinsovou (†42), dál zaměstnává Hollywood a odborníky všech možných oblastí. Slavný herec podle expertů porušil základní pravidlo při použití zbraně.

Alec Baldwin neměl nikdy namířit pistoli na jiného člověka, i když věřil, že je to bezpečné, řekli hollywoodští bezpečnostní experti americkému deníku The New York Post na adresu zastřelené kameramanky nového westernu Rust. „Ať už s nabitou nebo nenabitou zbraní se nikdy nemíří na jinou lidskou bytost,“ uvedl například filmový poradce pro střelné zbraně Bryan Carpenter ze společnosti Dark Thirty Film Services. 

Tady se to stalo: Alec Baldwin zastřelil kameramanku a postřelil režiséra

 

Video se připravuje ...

Podle právních odborníků bude nyní Baldwin pravděpodobně čelit mnoha obviněním, včetně trestních. Jako muž, který stiskl spoušť, a také jako výkonný producent odpovědný za bezpečnost scény. „Může mu hrozit až obvinění ze zabití z nedbalosti,“ uvedl známý právník Joseph Costa z Los Angeles. „Jako výkonný producent jste v řídící funkci a můžete být samozřejmě trestně stíháni za to, co se pod vaším dohledem stalo. Je to ekvivalent řízení pod vlivem alkoholu. To znamená, že pachatel možná nemusel mít v úmyslu způsobit škodu, ale udělal to.“

Alec Baldwin zabil kameramanku (†42) a postřelil režiséra: Slzy při výslechu!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
yokky
26. 10. 2021 • 15:00

no a je to..­...😨😨­😨😨😨😨💰💰­💰💰💰💰🆒🆒­🆒🆒🆒☠☠☠­☠☠☠

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.