Bohdalová hází ručník do ringu: Nečekané komplikace! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Bohdalová hází ručník do ringu: Nečekané komplikace!

Jiřina Bohdalová si sáhla na dno
Jiřina Bohdalová si sáhla na dno (Martin Hykl)

Nejen že měla být na včerejším přímém přenosu soutěže StarDance... Jiřina Bohdalová (90) právě dnes měla účinkovat na natáčení představení Pánský klub ve svém domovském Divadle Na Jezerce. Kvůli tomu, že jí není dobře, zrušila účast i na této akci. Co vlastně herečce je?

Filmová a divadelní legenda moc stála o to, aby na vlastní oči viděla včerejší další díl StarDance, tentokrát věnovaný jejímu souputníkovi Jiřímu Suchému, jemuž bylo 1. října 90 let. „Sama projevila zájem, že by ráda přišla. Počítali jsme s ní. Ale nakonec se kvůli nemoci omluvila,“ řekl PR manažer soutěže Daniel Maršalík.

Jiřina Bohdalová pokřtila knihu: Svou prořízlou pusu jsem měla raději zavřít!

Video se připravuje ...

Třetí očkování

Včera se pak Bohdalová podle našich informací omluvila z účasti na dnešním natáčení představení Pánský klub, byť měla sedět pouze v publiku a své kolegy v čele s Milanem Šteindlerem (64) pouze sledovat. „Necítí se dobře po třetím očkování,“ tvrdí důvěryhodný zdroj. Všichni věří, že bude Jiřince co nejdříve dobře. Už zítra má totiž Na Jezerce odehrát další reprízu představení Gin Game a zatím toto vystoupení nezrušila.

Účast zrušil i Suchý

Na galavečer SarDance věnovaný své osobě nedorazil včera ani jubilant Jiří Suchý. Na poslední chvíli si totiž měl vzpomenout, že má už delší dobu domluvený jiný kšeft. „Já jsem zjistil, že u nás v divadle má narozeninový koncert Martha Elefteriadu a že tam budu muset být,“ omluvila se legenda Semaforu.

Autor knížky o Bohdalové Petr Macek: Její upřímnost je osvěžující

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.