Peštová apeluje na ženy: Mějte rády svá prsa! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 8. května 2024

Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor

Peštová apeluje na ženy: Mějte rády svá prsa!

Daniela Peštová udělala online přenos ze svého mamografického vyšetření
Daniela Peštová udělala online přenos ze svého mamografického vyšetření (instagram.com)

Říjen je měsícem prevence rakoviny prsu a Daniela Peštová (51) rozhodně tuto zákeřnou nemoc nepodceňuje. Topmodelka a manželka zpěváka Pavola Habery (59) si svá ňadra nechává pravidelně prohlédnout a vyzývá k tomu i ostatní ženy.

Aby také ne, vždyť kromě dlouhých nohou ji ve světě proslavila právě její dokonalá prsa, jež jen lehce zakrytá zdobila svého času tituly módních časopisů. Daniela tak nabádá ženy, aby si nechávaly své »kopečky lásky« vyšetřit, i když to není úplně příjemná záležitost.

Daniela Peštová po Zátopkovi: S během se nekamarádím, radši chodím

Video se připravuje ...

„Nemám ráda čekárny a ten čas těsně před vyšetřením přímo nesnáším. Jsem nervózní, potím se tak, že mi nepomůže ani ten nej antiperspirant, a nejradši bych utekla,“ popsala své pocity. „Ale neuteču a vracím se každý rok. Protože prevence je klíčová a zachraňuje životy. Navíc říjen je měsícem prevence rakoviny prsu. Tak se mějte rády a mějte rády i svá prsa a nechte se vyšetřit,“ povzbudila Daniela Peštová všechny zástupkyně něžného pohlaví.

Pavol Habera a Daniela Peštová: Luxusní pár, který Vary pojal jako rande!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.