Mareš potřetí tátou: PODIVNÁ REAKCE JEHO EX | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Mareš potřetí tátou: PODIVNÁ REAKCE JEHO EX

Bývalá manželka Mareše se vyjádřila k těhotenství jeho současné manželky.
Bývalá manželka Mareše se vyjádřila k těhotenství jeho současné manželky. (Foto: abl)

Jen co moderátor Leoš Mareš (46) oznámil, že se stane trojnásobným otcem, jeho bývalá manželka vytasila svatební šaty! Chtěla by snad Leoše trumfnout?

Bývalá manželka moderátora Monika se před dvěma dny pochlubila snímky s moderátorkou a herečkou Evou Decastelo (43), na nichž pózují ve svatebních šatech. „Jak jsme s @maresova.monika fotily svatební šaty. To si musíme zopakovat!“ zveřejnila na svém instagramovém profilu Eva Decastelo. Ačkoli Monika od rozvodu s úspěšným moderátorem štěstí v lásce příliš neměla, tímto focením naznačila, že láska pro ni význam neztratila.

Monika Marešová se synem, který ji přerostl: Jak proběhlo poslední setkání s Karlem Gottem?

Video se připravuje ...

Moderátor má z prvního manželství syny Matěje (11) a Jakuba (15). Během období, co Monika čekala druhého syna, praskl Leošův románek s modelkou Gabrielou Dvořákovou, jak napsal web Expres.cz. Spokojená rodina tedy vzala za své. Na křivdy z minulosti se ale patrně rozhodla nemyslet a požehaný stav Leošovy druhé manželky, shodou okolností též Moniky (40), okomentovala stroze, ale s respektem. „Já to Leošovi přeji,“ znělo vyjádření Marešovy první ženy.

SuperStar: Soutěžící řekl Monice Bagárové, že je hluchá!

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.