Krutá muka Lenertové: VETŘELEC A STRACH O ŽIVOT | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Krutá muka Lenertové: VETŘELEC A STRACH O ŽIVOT

Exparťačka Voříška Nicol Lenertová po dlouhé době na veřejnosti! Jak se proměnila?
Exparťačka Voříška Nicol Lenertová po dlouhé době na veřejnosti! Jak se proměnila? (profimedia.cz, archiv)

Už v minulosti se Nicol Lenertová (46), někdejší hvězda televize Nova a parťačka Karla Voříška (58), zmínila, že za svého tátu považuje zesnulého zpěváka Karla Štědrého (†80). Co se ale stalo s jejím biologickým otcem?

Jak se Lenertová dostala do rodiny zpěváka, kterého proslavil duet s Waldemarem Matuškou (†76) Mám malý stan? Poprvé o tom bývalá moderátorka promluvila v knize novináře a publicisty Miroslava Graclíka Trochu jiné rozhovory. „Mamka poznala Karla, když jsem chodila do školky, vzala si ho a já se na pár let stala Štědrou. Rodné jméno mamky je Vondrušková a zda jsem se po narození jmenovala po ní, nebo po svém biologickém otci, nevím a nikdy mě to ani nezajímalo,“ vysvětluje v knize Nicol s tím, že biologického otce ani nezná. „Byl pro mne a mamku nebezpečný, stihla od něj odejít včas. Životu nebezpečný,“ upřesňuje.

Nechtěný vetřelec

Ani v nové rodině ale vztahy nebyly zalité sluncem. „Karel byl vdovec a měl dcery z předchozího manželství. Pro nejmladší z nich jsem se ale stala nechtěným vetřelcem. Prožila si v životě jednu z nejhorších zkušeností a je pochopitelné, že se nedokázala s novou situací vyrovnat. Nikdy jsem jí to proto neměla za zlé,“ vzpomíná Lenertová.

Klára Doležalová přiznala: Bez Gotta by nebyla tam kde je!

Video se připravuje ...

Všechno zlé...

Její maminka se slavným zpěvákem zůstala čtyři roky, než se rozešli. „Vrátily jsme se s mámou zase do Liberce. Tam poznala svého současného muže. Dnes jsou spolu už přes pětatřicet let. Jak se říká, všechno zlé je k něčemu dobré. Karel si po čase vzal ženu, která se jmenovala stejně jako mamka Eva, a ve stejném roce, jako se mamce narodil syn Adam, se mu narodil syn Karel,“ říká Nicol.

Zprávař Karel Voříšek po dovolené s partnerem: Covid jim stále brzdí jedno místo!

Video se připravuje ...

Navždy tátou

Zpěvák Štědrý ale zůstane ve vzpomínkách Nicol Lenertové navždy jejím tátou. „Karel byl hodně pracovně vytížený, ale choval se ke mně jako otec. Do té doby jsem měla mužský vzor jenom v dědovi,“ vyznává se moderátorka.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.