Rodina zabité Češky Anny (+25) v Kolumbii: Nechtěli, aby odjela! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Rodina zabité Češky Anny (+25) v Kolumbii: Nechtěli, aby odjela!

Češku Aničku zastřelili v Kolumbii.
Češku Aničku zastřelili v Kolumbii.  (archiv Blesku)

Anna T. (+25), kterou před pěti dny někdo zastřelil v Kolumbii, jela prý pomáhat lidem. Zdravotní sestra z Česka zemřela v regionu Antioquia, když se šla v noci projít.

Podle informací Aha! mladou ženu zrazovala od cesty do Kolumbie nejen rodina, ale i přátelé. „Ona si však nedala říct. Měla svoje ideály a šla si za tím,“ řekl Aha! člověk, který Annu velmi dobře znal. Podle něj se s mužem z Británie, který byl v Kolumbii s ní, měla dlouhodobý vztah. Dokonce prý chvíli pracovala v Anglii.

„Anička byla jeho velká láska,“ řekl Aha! s tím, že ani rodina zatím neví, co se přesně stalo. Podle kolumbijských médií se Anna pohádala s přítelem a odešla v noci ven. Když se pak dlouho nevracela domů, přítel nahlásil její zmizení policii. Našla se o pár hodin později. Podle svědků ji policie našla díky baterce, kterou si svítila na cestu a stále ji svírala v ruce. „Minimálně dvakrát byla zasažena střelou ze zbraně,“ sdělila policie. „Celá rodina touto tragédií trpí. Anička byla veselá a plná života, takové sluníčko, a chtěla všem lidem pomáhat. Byla moc hodná. Budu rád, když budete respektovat soukromí rodiny,“ řekl Aha muž, která má blízko k rodině Anny, který potvrdil, že žena odjela před dvěma týdny.

Policie případ stále vyšetřuje. Spolupracuje s ní i Anny přítel. Jednou z hypotéz je to, že šlo o přepadení. Na případ byl sestaven speciální tým. Server minuto30.com uvádí, že se před smrtí pohádala s přítelem a odešla z farmy, kterou si společně pronajali v Jardínu, jižně od města Medellín. Co se dělo poté, je stále záhadou.

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.