Drsné rodinné drama kousek od českých hranic: 1 šílenec, 3 místa činu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Drsné rodinné drama kousek od českých hranic: 1 šílenec, 3 místa činu

Ralf, Silke a jejich pejsek.
Ralf, Silke a jejich pejsek. (Foto Facebook)

Jen kousek od českých hranic se odehrála část dramatu, který otřásl celým Německem. Muž vyhodil do vzduchu dům i s manželkou a psem poté, co předtím vypálil jejich byt. Nakonec spáchal drastickou sebevraždu v autě.

Tři místa činu, dva mrtví lidé a jeden pes, rodinné drama jako vystřižené z kriminálního filmu! Vše má zřejmě na svědomí řidič kamionu Ralf H. (†55). Ten ve čtvrtek odpálil do vzduchu dvojdomek v bavorském Rohrbachu, 120 km od českých hranic. Vůbec mu nevadilo, že přitom zranil i nicnetušící sousedy. Výbuch poškodil několik dalších domů v ulici a zaparkovaná auta. Škoda na majetku by podle policie měla být v milionech eur! Buď přímo při výbuchu, nebo později v plamenech zemřela Ralfova manželka Silke (†54) a jejich pejsek Luna.

Motiv neznámý

Jen 20 minut po výbuchu a 30 km dál od Rohrbachu na dálnici u Schrobenhausenu Ralf H. nasměroval svou dodávku VW pod náklaďák, jehož řidič byl těžce zraněn. Policejní náčelník Christian Linden uvedl, že v ohořelém autě byly nalezeny zbytky nejméně jedné otevřené plynové lahve a k nepoznání spálené pozůstatky člověka. Při první pitvě nedokázali určit víc, než že šlo o muže... Stopy tragédie zavedly vyšetřovatele i o 300 km dál do Lugau u Saské Kamenice (80 km od Chomutova), kde rovněž ve čtvrtek vyhořel podkrovní byt, který patřil zmiňovaným manželům a kde zřejmě Ralf své vražedné tažení začal. Požár prázdného bytu si policie spojila s případem až později. Proč došlo k takové tragédii, jaké motivy k ní vedly, ještě nevědí ani tápající kriminalisté...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.