Krásná Ana de Armasová (33): NEJDRSNĚJŠÍ BOND GIRL! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 10. května 2024

Svátek slaví Blažena, zítra Svatava

Krásná Ana de Armasová (33): NEJDRSNĚJŠÍ BOND GIRL!

Ana de Armas jako agentka CIA v nové bondovce
Ana de Armas jako agentka CIA v nové bondovce (Profimedia.cz, Reuters)

Premiéra dlouho očekávané bondovky Není čas zemřít, už 25. v pořadí, se kvapem blíží a podle nové Bond girl Any de Armasové (33) se mají fanoušci nač těšit. Její postava je totiž prý nejdrsnější partnerkou agenta 007 v historii!

Kubánská herečka si v roli agentky CIA Palomy kromě milostných scén s Danielem Craigem (53) užila i pěkně akční scény. „Paloma je komplexní postava. Je úplně jiná než Bond girls z předchozích filmů,“ pochlubila se Ana. „Užijete si s ní spoustu zábavy – je hodně akční a drsná,“ dodala.

Stejně jako Paloma ostré lokty. Už v osmnácti odjela z rodné Kuby do Španělska, kde rozjela slibnou hereckou kariéru, po přesídlení do Hollywoodu však přišla studená sprcha – kvůli špatné angličtině ji nechtěli obsazovat. „Ze začátku to byla katastrofa, nikdo mi nerozuměl. A já sama netušila, co říkám,“ svěřila se se smíchem. Šla si ale za svým a nyní jí nabízejí jednu roli za druhou.

Trailer k nejnovější bondovce No time to die

Video se připravuje ...

Obdivuje Craiga

Ana se rozpovídala i o dosluhujícím Bondovi Craigovi. „Miluju ho, je houževnatý. Nezáleží na tom, jak je unavený, kolik má zlomených kostí, prostě přijde a každý den maká. Dost mě tím inspiruje,“ prozradila v jednom z rozhovorů.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.