Zhrzená Catherine Zeta-Jonesová: Pro tuhle roli by bývala vraždila! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Zhrzená Catherina Zeta-Jonesová: Pro tuhle roli by bývala vraždila!

Catherine Zeta-Jones
Catherine Zeta-Jones (BPŽ/čsfd/Tristar Pictures)

Na kontě má nezapomenutelné role, jednu si ale na svůj seznam připsat nemůže. Která vysněná role unikla britské herečce Catherina Zeta-Jonesové (53)?

Zahrála si po boku Antonia Banderase (62) v dobrodružném filmu Zorro: Tajemná tvář nebo Seana Conneryho (†90) v thrilleru Past. Za roli jazzové zpěvačky Velmy z muzikálu Chicago získala i zlatou sošku Oscara. Lze jistojistě říct, že se může chlubit veleúspěšnou kariérou herečky, na jejím kontě však chybí role, která by jí zaručeně sedla. „Po mnoho let jsem byla materiál pro Bonda,“ postěžovala si Catherine Zeta-Jonesová, jak informoval deník Blesk.

Hodina dějepichu 36: James Bond

Video se připravuje ...

Bond girl se nakonec nikdy nestala a její sen se zřejmě již nesplní. Stát se ovšem může v budoucnu ledacos, jelikož i partnerka agenta 007 může být vyzrálá žena. Důkazem je zatím nejstarší bond girl Monica Bellucciová (58), která se této role zhostila roku 2015 ve svých 50 letech v bondovce Spectre. V potaz lze navíc brát roli Zeta-Jonesové v thrilleru Past, kde koneckonců byla partnerkou historicky prvního filmového bonda Seana Conneryho.

Michael Douglas s Catherine Zeta-Jones na červeném koberci

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.