Nová láska Erbové? Ruku v ruce s obviněným žhářem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Nová láska Erbové? Ruku v ruce s obviněným žhářem

Vlaďka Erbová má blízko k Matějovi
Vlaďka Erbová má blízko k Matějovi  (instagram.com)

Po třenicích s ex manželem Tomášem Řepkou (47) a rozchodu s brněnským hokejistou není po bývalé modelce příliš slyšet. Momentálně ale rozčeřila trochu stojaté hladiny, když na sociální síti zveřejnila snímky s mužem, který je sice sexy, ale pověst až tak přitažlivou nemá.

Kdo je záhadný krasavec, který je s Vlaďkou Erbovou na fotkách? A tvoří spolu ti dva nový pár? Na snímku to tak působit může. Drží se spolu za ruce, ona se o něj opírá, sedne si mu do klína. Podle webu eXtra.cz je ale všechno asi trochu jinak. Dotyčný hezounek, s nímž Řepkova ex nafotila módní kolekci, by měl být Matěj Drbohlav. Ten je předsedou karlovarské krajské organizace hnutí Trikolóra a aktuálně se má zodpovídat u soudu z obvinění, že se spolupodílel na zapálení auta náměstka chomutovského primátora Davida Dindy.

Kolaps Erbové a vážná nemoc! A Ivan Hlas rok po rakovině

Video se připravuje ...

Uvedená redakce se ale domnívá, že s tímto mužem Erbová nic nemá. A že spolu s největší pravděpodobností vážně jen pózovali pro módní kolekci. „Dělali spolu výhradně jen tu reklamu, víc nic. To by mi přiznala. Teď při dvou dětech a práci nemá na chlapa prostor,“ dušuje se její blízká kamarádka. A samotná Erbová píše, že „Mates asi půjde na dračku“​, což je jasně čitelným signálem, že je pro zájemkyně stále k mání!

První zpověď Řepky po propuštění: Drsný vzkaz Erbové ohledně syna

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.