Náruživá kosmetička z První večeře u Pohlreicha: Došlo na sex na Petříně? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Náruživá kosmetička z První večeře u Pohlreicha: Došlo na sex na Petříně?

První večeře
První večeře (FTV Prima)

V nové seznamovací reality show na Primě se s tím Diana Petrlíková, toužící po seznámení, příliš nepárala. Na rovinu ze sebe vysypala, co je pro ni ve vztahu důležité. A leckdo by se asi namístě Karla Vocáska, s nímž se při večeři oťukávala, pěkně červenal. Její přidělený muž ovšem otevřená přiznání ustál. Dianě pak odtajnil i velikost svého přirození. Vytáhla ho pak na oplátku na petřínskou rozhlednu?

Diana nebyla žádná stydlivka a dialog rozjela pěkně zostra: „Jsem sexuálně náruživá. Mám to ráda na veřejnosti, takže můj budoucí partner by neměl být žádný impotent ani stydlín. Teď mám cíl, že bych si to chtěla rozdat na petřínské věži s výhledem na Prahu. Když jsem byla mladší, tak jsem ráda chodila i na swingers. A nejzajímavější místo, kde jsem měla sex? Asi ve vlaku,“ vychrlila na poněkud konzervativnějšího Karla.

Láska na první pohled! Panic Zdeněk se v První večeři okamžitě zamiloval

Video se připravuje ...

Tomu se ale odvážná dívka přesto líbila a domluvili se, že spolu ihned po natáčení vyrazí na procházku. Diana totiž měla v plánu sex na petřínské rozhledně, což její protějšek ale netušil. Došlo na něj? „Procházka byla fajn, ale jelikož tam bylo poměrně dost lidí, tak sex nebyl možný. Kdyby tam nebyl tolik lidí, tak bychom to asi zkusili, ale nešlo to. Dali jsem si jen malou pusu. Časem to mezi námi tak nějak vyšumělo. Karel je z Mladé Boleslavi a já jsem z Prahy, do toho mám dvě práce. Nevyšlo nám to. Teď mám jiného přítele, ale můj sen mít sex na petřínské věži se pořád nenaplnil,“ prozradila s odstupem několika měsíců po natáčení Diana.

Náruživá Diana z První večeře chce sex na petřínské věži!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.