Poslední rozloučení Zdenky Procházkové: POHŘEB NEBO PŘEDSTAVENÍ? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Rozloučení se Zdenkou Procházkovou: POHŘEB NEBO PŘEDSTAVENÍ?

Zdenka Procházková měla pohřeb přesně podle posledního přání
Zdenka Procházková měla pohřeb přesně podle posledního přání (Foto Aha! – Robert Klejch a ara)

Poslední sbohem mohou dát přátelé a fanoušci zesnulé Zdence Procházkové (†95) 7. září v kapli svatého Václava na Vinohradském hřbitově. Tím jí splnili její poslední přání. Herečka, kterou si diváci pamatují jako Lídu Baarovou, zemřela 25. srpna v motolské nemocnici na zápal plic.

Nebyla věřící, proto rozloučení nebude formou mše. Uskuteční se tak, jak si sama Zdenka přála. Od 12 do 14 hodin budou moci lidé přijít, položit květiny, usednout a zavzpomínat. Jako by šli na její poslední představení.

Zdenka Procházková natáčela klip s Basikovou: Mám černé období, ale ještě ráda žiju!

Video se připravuje ...

„Paní Procházková byla obdivuhodná svou vitalitou a zájmem o dění okolo ní. Neznám nikoho podobného. Vlastně se věnovala své profesi až do posledních chvil, omezoval ji jen covid,“ řekl Aha! prezident Herecké asociace Ondřej Kepka (51). Na jaře Zdenku velice potěšil, když jí oznámil, že dostane Cenu Thálie. I když ji už nestačil osobně předat, herečku tím nesmírně potěšil, protože se v domově, kde žila, měla nač těšit.

Na rozloučení se chystají také smuteční hosté z Rakouska. Zdenka měla z matčiny strany babičku Vídeňačku, proto mluvila česky stejně dobře jako německy a uspěla v profesi také u jižních sousedů.

Filmová Lída Baarová Zdeňka Procházková slaví 90! Podívejte, jak senzačně vypadá!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mbmb
1. 9. 2021 • 06:40

Elegantní a přitom moderni.zadna babička .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.