Moderátor Martin Pouva (57): VÁŽNÉ ZRANĚNÍ HLAVY A ZÁCHRANKA! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Moderátor TV NOVA Martin Pouva (57): VÁŽNÉ ZRANĚNÍ HLAVY A ZÁCHRANKA!

Kvůli zdravotním problémům měl Martin Pouva měsíční volno.
Kvůli zdravotním problémům měl Martin Pouva měsíční volno. (Foto TV Nova, herminapress.cz)

Když Martin Pouva (57) zmizel z televizní obrazovky, mělo to být kvůli psychickým problémům. Jenže podle všeho byla situace mnohem dramatičtější! Zkolaboval ve studiu a s rozseknutou hlavou ho odvezla záchranka!

Moderátor Televizních novin v listopadu minulého roku přiznal zdravotní problémy, kvůli kterým dokonce skončil na chvíli v nemocnici. Tehdy mluvil o tom, že se jednalo o psychické problémy a potřeboval na čas vysadit. Jenže se ukázalo, že přiznal jen část toho, co se stalo. „Martin z ničeho nic zkolaboval ve studiu a nešťastně upadl. Tím pádem si rozsekl a vážně poranil hlavu. Okamžitě mu byla přivolána záchranka a byl hospitalizován,“ prozradil jeden z jeho kolegů. „Nezlobte se, ale už se k tomu nechci vracet. Je to celé za mnou. Jediné, co k tomu mohu říct, je, že jsem zcela zdráv a v pořádku,“ odpověděl na dotaz deníku Aha! Pouva, který slova kolegy nevyvrátil.

Zprávařka z Novy Petra Křivková-Svoboda: Odlet na dovolenou komplikují požáry!

Video se připravuje ...

Tehdy mu lékař okamžitě naordinoval měsíční volno. „Ten čas, po který jsem vysadil, mi velmi pomohl. Už se cítím dobře a od prosince se vracím na obrazovku,“ řekl na konci listopadu moderátor Televizních novin. „Musím poděkovat vedení televize Nova, že mi umožnilo si odpočinout, a smekám klobouk před Kristinkou, že to zvládla a nezlobí se na mě,“ vzkázal Pouva své vždy usměvavé kolegyni Kloubkové (44). A ostatním pak poslal radu, aby se v podobných stavech zastavili a vydechli, pokud mají pocit vyhoření či psychické únavy. O jiných zdravotních problémech se ani náznakem nezmínil.

Útok na Kerndlovou za očkování! A Vondráčková poslala šmírákům drsný vzkaz

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
1. 9. 2021 • 00:03

Já Pouvu vůbec neznám, na TV nekoukám, ale na fotce má tak černé divné vlasy, že vypadá, jak Regan , když zapíral stáří.
A mimochodem, nad fotkou starce sklánějícího se nad tou nahatou ženskou se mi vážně zvedl žaludek.
Nemyslím si ( v rozporu s touto dobou, která přiblble diktuje, že čím je něco hnusnější, tím je "originálnější"
Nahý starý tělo je hnusný, není na co koukat.Pouva se asi na sebe taky nekouknul, jinak by to smáznul

DWEI
27. 8. 2021 • 06:45

Starej dědek je třeba Trávníček - ten v 70-ti letech se barví jak blázen, ale jeho o 35 let mladší manželce je stejně šumák.... Starej dědek je holt starej dědek i když šediny maskuje přelivem

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.