Hrůza! Zesnulý moderátor Tak neváhej a toč! Eduard Hrubeš (†84) dožíval v Terezíně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Hrůza! Zesnulý moderátor Tak neváhej a toč! Eduard Hrubeš (†84) dožíval v Terezíně!

Ivan Jiřík a jeho žena Blanka byli Eduardovi oporou i na pohřbu jeho ženy Blanky.
Ivan Jiřík a jeho žena Blanka byli Eduardovi oporou i na pohřbu jeho ženy Blanky. (Foto Aha! - Marek Pátek)

Rodina zvolila pro těžce nemocného Eduarda Hrubeše (†84) tu nejlepší péči. Dcera Blanka (46) s manželem, hercem Ivanem Jiříkem (59), vybrali Domov se zvláštním režimem v Terezíně. Tady také moderátor pořadu Tak neváhej a toč! v neděli zemřel.

Rozlehlá budova stojí ve veliké zahradě. Okolo domu, který sloužil před rekonstrukcí jako vojenská nemocnice, se rozkládá čtyřhektarový udržovaný lesopark. Moderátor tak měl nádherný výhled do přírody až na okolní kopce Litoměřicka. To nejlepší Z okna mohl dokonce pozorovat popásající se poníky. „Pro Edínka jsme chtěli jen to nejlepší,“ svěřil deníku Aha! zeť Jiřík.

Zemřel Eduard Hrubeš (†84) z Neváhej a toč: Vyčítal si manželčinu smrt!

Video se připravuje ...

Dál nemohl o tchánovi, s nímž měl skvělé vztahy, mluvit. „Nezlobte se, je to ještě velice čerstvé,“ řekl o bolesti, kterou cítí. Jezdili za ním Blanka s Ivanem udělali z Eduarda dokonce trojnásobného dědečka. Mají dcery Adélu (20), Emu (17) a syna Jana (14). Celá rodina za dědečkem do Terezína pravidelně jezdila. A stejně jako Eda s manželkou, kostýmní výtvarnicí Blankou (†70) prožil celý život a mohli být svým vztahem všem vzorem, už i jeho dcera a zeť oslavili před dvěma roky stříbrnou svatbu.

Eduard Hrubeš na pohřbu Heleny Štáchové



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.