Hvězdy Varů odtajněny! Přiletí pirát z Karibiku i sluha z Batmana | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 2. května 2024

Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej

Hvězdy Varů odtajněny! Přiletí pirát z Karibiku i sluha z Batmana

Na festival do Karlových Varů přijede herec Johnny Depp!
Na festival do Karlových Varů přijede herec Johnny Depp! (Profimedia.cz)

Dvě megastar na jednom festivalu! Velký majstrštyk se povedl Jiřímu Bartoškovi (74) a týmu MFF Karlovy Vary. Podařilo se jim ulovit jedny z největších hollywoodských hvězd – bouřliváka Johnnyho Deppa (58) a šarmantního sira Michaela Caina (88).

Každá z potvrzených hvězd je úplně jiná. Filmový kapitán Jack Sparrow z Pirátů z Karibiku je teď pro Hollywood vyvrhelem kvůli údajnému napadení své exmanželky. Oproti němu distingovaný Caine je považován za velkého gentlemana. „Johnny Depp má tu výhodu, že je hvězda přes generace, má velmi široké mantinely. Kdežto Michael Caine je hvězda všech hvězd,“ řekl na adresu herců Bartoška.

Není už jen hercem

Držitel tří nominací na Oscara a jednoho Zlatého glóbu bude mít ve Varech ovšem trochu jinou „Johnny Depp přijíždí jako producent s dokumentárním filmem, který natočil. Je to vlastně pocta Deppovi, že se dostává zase o stupeň výš a není už jen hercem,“ prozradil Aha! Bartoška s tím, že Johnny přijede na druhou půlku festivalu. Společně s Deppem druhou část ovládne také režisér, scenárista a spisovatel Ethan Hawke (50).

Cena pro sira

Hvězdou slavnostního zahájení 55. ročníku bude herecký šlechtic Caine. Držitel dvou Oscarů za vedlejší role ve filmech Hana a její sestry (1986) a Pravidla moštárny (1999) převezme od Bartošky Křišťálový glóbus za mimořádný přínos světové kinematografii. Mimo jiné sluha Alfréd z poslední batmanovské trilogie natočil stovky filmů a kromě Oscarů získal Evropské filmové ceny a více než čtyřicet dalších ocenění. Velká filmová sláva začíná už příští pátek 20. srpna a bude trvat do soboty 28. srpna.

Rozhovor s Jiřím Bartoškou zde:

Video se připravuje ...

Střihavka zazpívá

Ježíše Na zahajovacím koncertě před hotelem Thermal vystoupí hvězdy muzikálu Jesus Christ Superstar – Ježíš Kamil Střihavka (56), Jidáš Dan Bárta (51) i Máří Magdaléna Bára Basiková (58). Návštěvníci se mohou těšit také na pravidelné koncerty pod hlavičkou Klubu Kaiser 55. Kapely Monkey Business, PSH, Rytmus a další to rozjedou pod širým nebem od úterý 24. srpna do pátku 27. srpna v areálu bývalého Poštovního dvoru.

Střihavka zazpívá Ježíše

Na zahajovacím koncertě před hotelem Thermal vystoupí hvězdy muzikálu Jesus Christ Superstar – Ježíš Kamil Střihavka (56), Jidáš Dan Bárta (51) i Máří Magdaléna Bára Basiková (58). Návštěvníci se mohou těšit také na pravidelné koncerty pod hlavičkou Klubu Kaiser 55. Kapely Monkey Business, PSH, Rytmus a další to rozjedou pod širým nebem od úterý 24. srpna do pátku 27. srpna v areálu bývalého Poštovního dvoru.

Film Petra Kolečka Zbožňovaný představuje první ukázku

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.