To bylo drahý! Petra Janů zničila studio | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

To bylo drahý! Petra Janů zničila studio

Hlas Petry Janů je ničivější než granát
Hlas Petry Janů je ničivější než granát (Foto Aha! – Karel Kopáč, archiv P. Janů, ara)

O tom, že má zpěvačka Petra Janů (68) zlato v hrdle rozhodně nikdo nepochybuje. Když se do toho pořádně opře, dokáže zničit i přístroje v nahrávacím studiu. 

Trojnásobná zlatá slavice zavzpomínala v rozhovoru pro Sedmičku na veselou příhodu z natáčení. V jednom z nahrávacích studií totiž poničila nahrávací techniku. „Hele, dávejte si fakt pozor, ona má hodně silný hlas," varoval podle jejích slov zvukaře její tehdejší manažer, později manžel Michal Zelenka (†63). „Zvukař měl svou hlavu a nebral absolutně na nějaké rady zřetel. Já se pak do toho opřela tak, že se ručička zasekla, a bylo po natáčení," popsala se smíchem Petra, jak odrovnala jeden z přístrojů.

Trojitá tragédie v rodině Petry Janů! A Absolonová zaplatila za Hornu dluhy

Video se připravuje ...

A to se tak úplně nehodilo! Plat začínající zpěvačky byl tenkrát srovnatelný s platem uklízečky. „Do Semaforu jsem nastoupila za 800 korun hrubého za měsíc a byla přešťastná, že jsem se dostala tam, kam jsem celý život chtěla," řekla také v rozhovoru.

S úsměvem plným lásky zavzpomínala také na manžela, který před 10 lety podlehl rakovině, dokonce aniž by mu Petra pozradila diagnózu. „Já, na rozdíl od Michala, jsem tušila, proti čemu stojím. Jeho ošetřující lékař mi řekl prognózu. Vlastně že nemá naději. Žijte pak půl roku s tímhle tajemstvím,“ prozradila v jednom z dřívějších rozhovorů Janů. I deset let po skonu Petra svému muži zachovává věrnost. Žádný jiný muž si už nikdy její srdce nezískal. Zpěvačka tak žije sama. 

Petra Janů se zhroutila kvůli zničenému obličeji. A zemřel Lubomír Kostelka

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.