Csáková zuří: Potupa před celým národem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Csáková zuří: Potupa před celým národem!

Ilona Csáková na křtu svého nového alba.
Ilona Csáková na křtu svého nového alba.  (David Kundrát)

Zpěvačka Ilona Csáková (50) měla vedle dalších umělců vystoupit v letním kině Kyjov v rámci benefiční akce zaměřené na pomoc lidem, kteří se vypořádávají s následky ničivého tornáda. Jak se však říká, pro dobrotu na žebrotu. Zpěvačka byla totiž na poslední chvíli z akce vyškrtnuta!

Důvodem náhlého rozhodnutí pořadatelů je zpěvaččino nedávné oznámení kandidatury do sněmovny za Volný blok. „Děkujeme paní Iloně Csákové za ochotu vystoupit na akci Benefiční koncert na podporu obětí ničivého tornáda. Bohužel z důvodu oznámené kandidatury paní Ilony Csákové do parlamentních voleb se její vystoupení na této apolitické akci nemůže uskutečnit,“ znělo vysvětlení Městského kulturního střediska v Kyjově.

To ovšem Csákovou značně pobouřilo. Na obou stranách tak došlo ke střetu, v němž jak pořadatelé, tak zpěvačka využívají stejný argument, jen z opačného konce. Akci totiž všichni vnímají jako apolitickou, což měl být i důvod zpěvaččiny (ne)účasti. „Chtěla jsem pouze zpívat a tím i pomoci, evidentně a zřejmě to tedy apolitická akce není,“ uvedla pro web Super.cz zpěvačka.

Ilona Csáková zpívá na protivládní demonstraci na Václavském náměstí

Video se připravuje ...

A názor druhé strany? Úplně stejný! „Je to apolitická akce, s paní Csákovou nemáme jeden jediný problém, ale protože před několika dny oznámila kandidaturu do Poslanecké sněmovny za Jihomoravský kraj, tak jsme si řekli, že bohužel budeme muset její nabídku odmítnout, protože to děláme opravdu jako apolitickou akci,“ vysvětlil výše zmíněnému webu ředitel Městského kulturního střediska Kyjov Ladislav Pavluš.

Vše údajně mohlo být jinak, oznámila-li by Csáková svou kandidaturu až po koncertě. Ačkoli je tedy zpěvaččin politický postoj respektován, vzhledem k současným okolnostem tento fakt přispěl k danému verdiktu. „Kdyby to bylo kvůli jejím názorům, tak ji na koncert ani nezveme, to je logické. Každý může mít názor, jaký chce, opravdu to není nic osobního, ale když zveřejnila kandidaturu, tak to bereme jako politiku,“ uzavřel debatu Pavluš.

Bez urážky Zuzany Bubílkové: PES se proměnil ve voříška! A protestsong Csákové!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
fany22
30. 7. 2021 • 14:51

Vlastně ne. Ona nejede promořování. Ona přijala myšlenku snížení nebo snad vyhubení celkové populace. Stačilo nahlédnout na její stránky. Tak to jsem se spletla.

fany22
28. 7. 2021 • 22:03

Csáková propaguje promořování v daleko tvrdší formě, než ti, co nám to naservírovali vloni. Ti alespoň - lehce nepřiznaně - plánovali “řízené”, což se skutečně nezvládlo. A když tady umíraly tisíce lidí, a další byli v těžkém stavu, tahle dáma si dovolila řvát proti všem opatřením, proti očkování, dokonce proti testování…Vědce a vzdělané odborníky nazývá Satany. Nemám slov. Ona sama mě vůbec nezajímá. Ani její neočkování. Ale představa, že by taková osoba měla být v Parlamentu, mě skutečně děsí.

-bello-
28. 7. 2021 • 21:15

Ander
ále, dyť je to blbost.Pořadatelé jí to dali sežrat, nepotřebují tam agitku proti očkování.

-bello-
28. 7. 2021 • 21:13

ivuska1
já bych dala očkování povinné!Jako za komunistů, jak žvaníte!Protože díky očkování přežila i ta blbka Czáková TBC,. obrnu, spalničky, pravé neštovice atd. , vše co ji jako dítě mohlo ohrozit a očkováním dostala imunitu proti.
Toto si tupci neuvědomují.
A tahleta odepsaná kreatura v tuposti vede!
A ještě něco !
Sorry, ale otírat se o komunisty v době současné pandemie je hodně trapné !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.