Nečekané! Klus vystavil manželce stopku | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Nečekané! Klus vystavil manželce stopku

Tomáš Klus, Tamara Klusová
Tomáš Klus, Tamara Klusová (profimedia)

Manželství Tomáše (35) a Tamary (33) Klusových již překonalo tu největší krizi týkající se zpěvákovy přiznané nevěry. Nyní však prožívají vztahovou i rodinnou pohodu. Zpěvák dokonce svou manželku vtáhl i do svého hudebního života a společně začali tvořit chytlavé melodie i texty. Přesto Klus v jednom ohledu vyřkl razantní NE!

Musel klopýtnout, aby si uvědomil, co v životě má. V současné době tak Tomáš Klus na manželku Tamaru pěje samé ódy. „Ona mě naučila žít v pravdě,“ shrnul svůj obdiv k manželce. Společně pak čerpají inspiraci z této pozitivní energie a událostí okolo nich a snaží se to následně zúročit i v rámci hudby. Přestože má každý jiný hudební vkus, dle zpěvákových slov ze střetu těchto dvou světů vzniká zajímavá symbióza.

Tomáš Klus proplakal koncert! Bylo to silnější než já, přiznal

Video se připravuje ...

V čem už si ovšem notují méně, je otázka rodičovství. Zatímco Tamara se i po třech dětech stále tváří na to, že by rodinu ještě o jednoho člena rozšířila, Klus naopak v tomto ohledu dává zpátečku! Otevřel tím však možnost pro kompromis, kterým by se jejich rodina dala posílit. Jak to tedy máme chápat? „Tamara se hodně angažuje v pěstounství, takže si myslím, že dřív nebo později u nás nějaká ta miminka budou, ale nebudou naše,“ přiznal zpěvák v rozhovoru pro Čas.sk. 

7 pádů Honzy Dědka: Tomáš Klus o plánování dalšího dítěte

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Alva
21. 7. 2021 • 10:50

To jsou sociální sítě, všechno se tahá ven, jsou věci, které mají zůstat doma, zvláštní doba.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.