Foto ze svatby Rajcherta (53): Nevěsta schovávala bříško | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Foto ze svatby Rajcherta (53): Nevěsta schovávala bříško

Od této chvíle už budou jen Hradilovi.
Od této chvíle už budou jen Hradilovi.  (Foto Aha! – M. Pátek )

Slavení bude muset vzít za oba! I když to na nevěstě Evě (40) nebylo poznat, před oltářem s Petrem Rajchertem (53) stanula v požehnaném stavu. „Vím, že to bude holka,“ řekl Aha! potřetí ženatý herec, který se přejmenoval na Hradila.

Většinou si po svatbě musí zvykat na nové jméno nevěsta. V rodině bývalého člena Chinasek to byla premiéra s příjmením Hradil pro oba, protože se před veselkou přejmenoval. „Vrátil jsem se tím do krevního řečiště svojí rodiny. Můj táta se do svých 11 let jmenoval Petr Hradil, po svém otci. Jenže babička se potom rozvedla, vzala si mého nevlastního děda Rajcherta a donutila všechny, aby se přejmenovali. Celý život jsem tím trošku trpěl a neměl jsem odhodlání to změnit. Až teď...“ vysvětlil Aha! bývalý muzikant, pro kterého je důležité, že už jmenuje stejně jako jeho jedenáctiměsíční syn Tomáš.

Sandra Pogodová a Petr Rajchert v Bedekru:

Video se připravuje ...

Začíná znovu

Brzy k němu přibude i další sourozenec. Byť to na jeho novomanželce nebylo vidět, je na konci prvního trimestru. „Vím, že druhé dítě, které čekáme, bude holka, přitom doktoři to ještě nemůžou vědět. Evě před 13 lety lety kartářka vyvěstila mě a všechny děti, co se mnou bude mít,“ prozradil Aha! Petr, který se ženil na břehu Lipenské přehrady. Po 33 letech se totiž odstěhoval z Prahy do jižních Čech, odkud pochází. „Kousek od Písku jsme koupili dům a než ho zrekonstruujeme, bydlíme v malém bytečku v Písku na náměstí,“ dodal.

Rozhodly Chinaski

Kdyby přitom nebylo dokumentu o kapele Chinaski, s kterou se před lety nerozešel zrovna v dobrém, vůbec by se nepoznali. „Dala jsem je dohromady já. Natáčeli jsme dokument o Chinaski a napadlo nás Petra jako bývalého člena taky oslovit. Vzala si to na starost Eva, vyhledala ho a nakonec si ho i vzala,“ smála se svědkyně.

Novomanželé Matuš a jeho Lucinka: Tajný plán na svatební noc!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mbmb
20. 7. 2021 • 08:18

Škaredý vyrostly Vietnamec. Tv tam je sama Milka tak to se mu to střídá blbovi

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.