Nervy až do sladkého ANO! Albert Černý požádal svou modelku o ruku | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Nervy až do sladkého ANO! Albert Černý požádal svou modelku o ruku

Albert Černý se svou přítelkyní, modelkou Bárou Podzimkovou
Albert Černý se svou přítelkyní, modelkou Bárou Podzimkovou (Facebook)

Na tuhle dovolenou vítězka Elite Model Look Barbora Podzimková (21) jen tak nezapomene! Vyvrcholením pobytu na Kostarice byla totiž žádost o ruku! Lehké to ale zpěvák Albert Černý (32) vůbec neměl...

Velká gesta si žádají velké plány! Frontman skupiny Lake Malawi měl předem nalajnováno, jak bude žádost o ruku probíhat. Skutečnost, že jsou oba nadšenci surfingu, hrála v tomto ohledu velkou roli. „Protože vím, že má Bára ráda vodu a že miluje surfování stejně jako já, měl jsem v plánu ji na novém surfu zatáhnout na moře se zavázanýma očima a tam jí pásku sundat z očí,“ sdělil svůj plán webu Super.cz Černý.

Jak už to u těchto romantických chvil bývá, ne vždy vyjde vše tak, jak má. „Můj plán byl jasný: prstýnek a jedno mega překvapení. Krásný, pastelově růžový longboard vyrobený na míru pro Báru legendárním australským shaperem. Měl letět z Prahy s náma a prakticky vyslovit onu žádost za mě. Ale nebylo to tak jednoduché,“ rozpovídal se zpěvák.

Fanynky mají smůlu! Zpěvák Albert Černý už bydlí s krásnou modelkou

Video se připravuje ...

Dopravit totiž takový surf přes půlku světa byl poměrně náročný úkol. „Raději nezjišťujte, kolik stojí letecká doprava prkna z Melbourne přes Dubaj do Prahy, a hlavně se nesnažte přečurat celníky, že má zboží desetinovou cenu. Zapomeňte na to, že vás s třímetrovým longboardem pustí v Praze do MHD – budete si muset objednat nákladní taxi, ani jsem netušil, že něco takového existuje,“ diví se Albert Černý.

I když bylo nakonec vše připraveno dle plánu, jako na potvoru ještě Albertovi do karet nehrálo počasí. „Ráno jsme vyšli z hotelu a nad hlavou nám lítali neskutečně barevní papoušci a tukani se žlutým zobákem. Pak začalo strašně lít. Tohle není úplně ideální počasí pro žádost o ruku. Ale řekl jsem si, že už to prostě musím udělat,“ vysvětloval.

Albert Černý o Nové lásce! Měla být jiného zpěváka, ale nechal si ji pro sebe!

Video se připravuje ...

„Pak jsem Báru vytáhl na břeh, zavázal jí oči a zatáhl ji na novém surfu zase do vody. Najednou přestalo pršet, vysvitlo sluníčko, Bára si přečetla do surfu zalaminovaný ručně psaný vzkaz ’Will you marry me?’ (v překladu Vezmeš si mě?, pozn. red,) a já jsem z kapsy vyndal úplně rozmočenou papírovou krabičku s prstýnkem. Byl to pro mě jeden z nejhezčích okamžiků v životě,“ dodal šťastný Albert Černý s tím, že se po tom všem naštěstí dočkal té nejkrásnější odpovědi!



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.