Chýlková a Kraus: VELKÝ MANŽELSKÝ TŘESK | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Chýlková a Kraus: VELKÝ MANŽELSKÝ TŘESK

Co se děje v manželství Chýlkové a Krause?
Co se děje v manželství Chýlkové a Krause? (Foto: Roman Souček , FTV Prima, Branislav Simoncik a archiv Blesku)

Kdo pravidelně sleduje Show Jana Krause, nemohl si nevšimnout, jak si moderátor při každé příležitosti rýpne do své ženy, že teplého jídla se od své drahé polovičky prakticky nedočká. Ivana Chýlková (57) se zase netají tím, že vše, co souvisí s domácností, v ní vyvolává bytostný odpor. Jenže někdy se zázraky přece jen dějí...

„Nevařím, nepeču. A nikdo to po mně ani nevyžaduje. Mě nebaví z domácích prací vůbec nic, to je naprostá ztráta času,“ tvrdila ještě nedávno podle webu Dáma.cz herečka a manželka Jana Krause (67). „Všechny tyhle domácí práce mě prostě strašně netěší. Úplně nejhorší je pro mě jít nakupovat,“ stála si za svým dle magazínu Čas pro hvězdy.

Show Jana Krause: Bohdalka miluje vaječňák a skutečný smích publika

Video se připravuje ...

Jenže s pandemií došlo k radikálnímu obratu a v domácnosti Krause a Chýlkové už je zřejmě všechno jinak. „Ivanka si koupila prostředek na vytírání, všechno doma vytřela a teď i vaří,“ šokoval její muž v internetovém vysílání. „My teď žijeme jako standardní spořádaní manželé a já jsem si dal závazek, že v prosinci bych chtěl vážit tunu,“ dodal moderátor se svým pověstným sarkasmem.

Manželka mu pak nepřímo přitakala v rozhovoru pro idnes.cz. „Já mám vaření a nakupování během normálního života jako věc navíc, co mě do jisté míry obtěžuje, ale teď jsem si je užila s láskou. Užila jsem si s láskou nákupy, s láskou jsem si užila vaření. Dokonce se ze mě stala »prachovka«,“ shodila trochu svou proměnu Ivana Chýlková. Uvidíme, jak dlouho jí tato nová podoba vydrží!

Chýlková předvedla svou angličtinu: Schillerová si může gratulovat!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
prochaskanamoste
11. 7. 2021 • 18:23

Krausův humor a postřehy přímo miluji. Je velmi chytrý a umí přemýšlet, v tomto na něj má jen Zeman. S černým humorem byl skvělý u Xavera, když mluvil o těžkých, vážných věcech, ve vztahu k panu Krausovi st. Dojalo mě to. Chýlková se mi po žádné stránce nelíbí, připadá mi jak transka, bohužel. Ale je Krausova, tak mi to je jedno.

-bello-
11. 7. 2021 • 12:03

Vybírám si z Krause jen to co mě baví, poslední doba ho změnila, je laskavější a myslím je dost chytrý na to, abych se na nějaké jeho díly koukla, má tam zajímavé hosty.Chýlková je správná ženská, dobrá herečka.Žijí si bez skandálů a že si Kraus rejpne , že není uvařeno, uklizeno je legrační.Samozřejmě doma mají čisto a jídlo koupí.Vaření je ztráta času
.

travina
10. 7. 2021 • 10:34

j.p.toman ... lépe bych to nenapsala Ještě k tomu dodávám, jak je Kraus čím dál víc trapný. Hlavně, když se snaží říci něco rádoby vtipného, ale pak se tomu směje jako blázen jen on. To vždy čekám, že přitom tom smíchu mu ty otřesné tesáky vylítnou ven

j.p.toman
10. 7. 2021 • 09:36

Napsal bych chudák Kraus, ale nenapíšu. Já mu to přeju. (Tak proto je vždy tak šťastnej, když mu někdo něco přinese do studia).

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.