Zádušní mše za Šafránkovou (†68): Kačer odmítl přijet | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Zádušní mše za Šafránkovou (†68): Kačer odmítl přijet

Poslední rozloučení s Libuškou Šafránkovou.
Poslední rozloučení s Libuškou Šafránkovou. (Blesk:Martin HyklCzech News Center)

Vždy držel své slovo. V případě zesnulé Libuše Šafránkové (†68) ho ale hned dvakrát nedodržel. Nezvládl to. Jan Kačer (84) slíbil, že promluví na pohřbu na pražském Spořilově, ale i když tam dorazil, neřekl ani slovo. A na včerejší zádušní mši za Popelku do jejích rodných Šlapanic ani nepřijel! „Je mi to líto, ale nemám sílu,“ řekl Aha! herec a režisér.

A nelze se mu ani divit. Pár dní poté, co zemřela Libuška, vydechla naposledy také Kačerova manželka Nina Divíšková (†84). Herečka zemřela na následky kruté Alzheimerovy choroby a Kačer na pohřbu Šafránkové v Praze viděl po měsících kamaráda Josefa Abrháma (81). Při pohledu na něho oněměl. Jeho přítel Pepík je na vozíku a Kačerovi bylo jasné, že ho postihla stejná neurologická choroba jako jeho manželku Ninu. „Libuščin a Pepíkův syn mě požádal, ať promluvím. Přijel jsem i s napsanou řečí. Když jsem to všechno kolem ale viděl, nebyl jsem schopen slova,“ přiznal Aha! Kačer. Synovi slavného hereckého páru Josefu Abrhámovi mladšímu (44) ale slíbil, že svoji řeč pronese alespoň na včerejší zádušní mši v Libuščiných rodných Šlapanicích na Moravě.

„Ale i z toho jsem se omluvil. V mém věku je to velká štreka, přes dvě stě padesát kilometrů! Navíc jsem starý a opravdu síly ubývají. Snad moji omluvu všichni přijmou,“ přeje si Kačer, který si smuteční řeč pro Libušku nechá v šuplíku. „Nikomu nedám do ní ani nahlédnout!“ prohlašuje herec a režisér.

Statečný vdovec Abrhám

Podruhé se loučil nemocný Abrhám s milovanou Libuškou. Na chvíli vstal z invalidního vozíčku a s oporou ušel několik kroků ze šlapanické radnice, než mu syn Josef Abrhám ml. (44) pomohl na invalidní vozíček.

Pohřeb Libuše Šafránkové

Video se připravuje ...

Pohřeb Libuše Šafránkové: Příjezd sestry Miroslavy

Video se připravuje ...



Přečtěte si
travina
8. 7. 2021 • 13:06

Bello, musím se tady smát tvé snaze zakrýt, že TY jsi šéfová toho blbého stáda Ten uživatel tě teda musel pořádně nadzvednout, že jsi se tak rozčílila, bacha na cévku v hlavě

-bello-
6. 7. 2021 • 00:32

Uživatel_5457057
u známých osobností se pan, paní nepíše!¨
Takže Jan Kačer, ne pan Jan Kačer!
Zrovna tak např. Václav Klaus, ne pan Klaus!
Chápeš?
A vopovaž se mě míchat do vašeho blbého stáda!

-bello-
6. 7. 2021 • 00:28

Uživatel_5457057
Ty máš dost ,
Blbe! Kačer tě za advokáta nepotřebuje, ten je tak nafoukanej, že jsi mu u paty! Chápeš?

Uživatel_5457057
4. 7. 2021 • 14:47

Tončo prolhaná, v čem je p.Kačer špatný? Vy vzýváte boha a přitom jste velmi zlá osoba, to se jaksi vylučuje, nezdá se vám vy prolhaná osobo Že se nestydíte, zřejmě jste odnož od Belly, fuj

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.