Bernášková přiznala: Udržet vztah s mužem jí pomáhá další žena! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Bernášková přiznala: Udržet vztah s mužem jí pomáhá další žena!

Jana Bernášková s manželem Rudou v 7 pádech Honzy Dědka.
Jana Bernášková s manželem Rudou v 7 pádech Honzy Dědka. (FTV Prima)

„Vztah je strašná práce, to vždycky říkám kamarádkám, které jsou kratší dobu ve vztahu a mají pocit, že to opadlo a už to tam není,“ tvrdí Jana Bernášková, která již jedenáct let žije s manželem Rudolfem Merknerem. Herečka přiznala, jak na vztahu s mužem pracuje a co i kdo jí udržet manželství pomáhá.

Partnerství není procházka růžovou zahradou, ale pořádná dřina. Své o tom ví i herečka Jana Bernášková, známá například ze seriálu Ulice, která žije s manželem 11 let. Co stojí za tím, že se jim manželství nerozpadlo, i když měli krizi ako každý mnohaletý pár?

„Mluvit o tom, když to nefunguje, vzít si třeba i nějakého mediátora, někoho třetího, naslouchat si. A když nějaký problém je, tak mu dát čas, nic hned nehrotit, neodcházet a nebalit kufry,“ pověděla dle webu Super.cz Bernášková, která se také nebála vyhledat odbornou pomoc.

Jana Bernášková to schytala od manžela: Prý jsem kopyto! Kvůli čemu?

Video se připravuje ...

Pomoc třetí osoby

„Mám svou koučku, takže s ní to často řeším a když už mě Ruda hodně štval, slušně řečeno, tak jsem ho tam poslala taky, a musím říct, že to docela pomohlo,“ dodala herečka.

7 pádů HD: Jana Bernášková: Žena musí přežít několik partnerů

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.