Zpěvačka Bagárová soptí: Totální nervy z partnera! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Zpěvačka Bagárová soptí: Totální nervy z partnera!

Bagárová s rodinou
Bagárová s rodinou (Foto Instagram)

Monika Bagárová (26), která již několik let žije s úspěšným zápasníkem Makhmudem Muradovem (31), se rozpovídala o tom, že jejich vztah není vždy zalitý sluncem. Často má prý dokonce chuť vytrhat si vlasy vzteky. Čím Makhmud Moniku dokáže totálně vytočit?

Zpěvačka Monika Bagárová patří mezi nejoblíbenější hvězdy českého showbyznysu, a tak není divu, že má statisíce sledujících na sociálních sítích. Fanoušky z toho důvodu proto logicky zajímá, jak krásná brunetka a její zápasník Makhmud Muradov společně fungují.. Nedávno tedy Bagárové jeden z uživatelů zaslal otázku, jak se žije s profesionálním sportovcem. Monika se tohoto dotazu nezalekla a prozradila, jak to u nich chodí a co nemůže překousnout.

Monika Bagárová: Na fotkách vypadá skvěle, ale na mole je nemehlo!

Video se připravuje ...

„Já bych to nazvala jako život se sportovcem, který má velké cíle a dělá sport na profesionální úrovni. To není jednoduché pro žádnou ženu. Takový vztah vyžaduje obrovské pochopení, důvěru, trpělivost a lásku. Je to úplně jiný svět než ten hudební. Toto je hard work (těžká práce, pozn.red.) 2x denně, den co den, někdy i v neděli. Ale to, co mě na něm nejvíc otravuje je, že v kuse jen peru a peru tréninkové hadry. Jinak pohoda. Ehm, vlastně mě ještě jedna věc dost vytáčí. Ta Dota (počítačová hra, pozn.red.), kterou hraje na tom počítači. Vždy říkám, že ten počítač hodím o zem a ještě stále jsem na to neměla odvahu,“ přiznala podle zena.pluska.sk svým fanouškům zpěvačka, která je momentálně na mateřské dovolené.

Muradov se smál Bagárové: Před natáčením u Krause mi psala pro štěstí jako při zápase

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Uživatel_5505265
25. 6. 2021 • 14:09

Jó Bagárová. Ta si zpívá jenom v pracovní době. Uklízí totiž v jedné cigánské kapele. Proto od ní nic neznáme.

pomahatachranit
22. 6. 2021 • 19:26

Znate nekdo nejakou jeji pisnicku? Ja ani nikdo v okoli ne.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.