Úspěšná strategie Ivany Gottové! Tímhle všechny zastínila | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Úspěšná strategie Ivany Gottové! Tímhle všechny zastínila

Karel Gott s manželkou Ivanou
Karel Gott s manželkou Ivanou (Foto: Obrazyvaukci.cz, archiv Blesku)

Jak si omotáte někoho jednoduše kolem prstu? Tím, že ho naoko odmítáte. Tato strategie se Ivaně Gottové (44) velmi vyplatila. Když jí totiž božský Karel nadbíhal, dělala drahoty a záměrně mu dala špatné číslo. A to byla pro Gotta (†80), jemuž dívky samy ochotně padaly do náruče, velká výzva.

Bývalá zdravotní sestřička, která pak přesedlala na produkční, dovedla být trpělivá, což jí nakonec přineslo ovoce. Podle webu kafe.cz rozhodně Zlatému slavíkovi nedala všechno hned a zadarmo. Musel si počkat. „Ze začátku jsme byli přátelé, náš vztah se vyvíjel. Zamilovanost přicházela postupně, což jsem nikdy předtím nepoznala,“ svěřila se před časem jeho jediná právoplatná manželka.

Ivana Gottová tiskne Karlovu autobiografii

Video se připravuje ...

Odvážné mladé dámě se povedlo odbourat i Mistrovo pravidlo jedné noci. Což znamenalo, že na delší dobu se žádná žena do Gottovy vily na Bertramce do té chvíle nedostala. Ivana se stala Slavíkovou neoddělitelnou součástí a přízeň svému muži vynahradila obětavou péčí. Do posledního dechu mu byla nablízku. Z toho důvodu se stala i součástí dokumentu Karel, který konečně po nucené pauze vstupuje do kin. „Film vypráví pravdivý a upřímný příběh o mimořádně úspěšném, milovaném, slavném a přitom skromném, hodném a slušném člověku, jehož já byla tou vyvolenou a šťastnou ženou. Za to zůstanu až do konce svých dnů hluboce vděčná,“ uvedla Ivana Gottová pro Týden.cz.

Zemřela Libuška Šafránková. A detaily knihy, kterou napsal Gott před smrtí

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
19. 6. 2021 • 00:01

stekavka
nejsou lidi!
Byl Covid, séélebrity byly zalezlý doma a skučely, že si nenaspořily dost a kromě výrazných idiotin kolem roušek od Pirka a Šmuclera, tady nic výrazného nezaznělo .Prim v šoubýzu měly blbky : Basiková a Csáková a tupec houslista a živnostník Šporcl.Jinak žádná aféra .
Brzy to ale začne.

-bello-
18. 6. 2021 • 23:21

rydlo
to by mně fakt zajímalo, jak by mohla podat trstní oznámení.Ostatně , společnice starých pánů, která okradla prvorozenou si moc foukat nemůže!To by vylezlo věcí !
Uhl je obyč. troll .

-bello-
18. 6. 2021 • 23:18

14TONY
proč?
Společnice starších pánů je vděčné téma a např. já si na národní vdovy, který jsem zaplatila i já pohřeb , místo ona ze svého, klidně kopnu !
Je blbá, jako štoudev a trapně si půl svého síví vymyslela a háže to blbečkům, jako fakta. ( A už jim za ta léta si sama věří ). Z8ávist je asi její povaha, ne těch kdo ji nesnesou. Hrabe , okradla i prvorozenou dceru atd atd. -

-bello-
18. 6. 2021 • 23:13

-bello-
18. 6. 2021 • 23:11

Fotka č. 28, č. 30 a č. 58 znamená, že Gott byl slepej, když ji " uháněl "

Opakovaně říkám !!!!!!!!,
vím, že " produkční " Ivana n e b y l a .Byla u Lichtenberga holka pro všechno a nacpal ji tam Gott a stejně tak děsivě ji potom narval do TV Prima , kdy ji "učila " projevu Postlerová - dabérka a pouze absolventka SVVŠ , žádná expertka .A stejně děsivě Ivanu protlačil Gott do muzikálu Bídníci, kde se naštěstí ohřála jen 2 představení ..Na programu byla v postavách uvedena před zpěvačkami, kterým nesahá po kotníky a ani ta její role roští by to normálně nedovolovala, nebýt holt Gottová. A rovněž jí koupil na UJAK titl Bc., ovšem její bakalářku nikdy neuvidíte a myslím Gott ani nevšděl co to znamená
Klidně do mně!
A láska k Douglasovi probíhala jak ?
To by mě fakt zajímalo.To bylo okamžité vzplanutí Douglase k holce levné východní, nebo se mu ubytovala na práh ?

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.