Úspěšná strategie Ivany Gottové! Tímhle všechny zastínila | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Úspěšná strategie Ivany Gottové! Tímhle všechny zastínila

Jak si omotáte někoho jednoduše kolem prstu? Tím, že ho naoko odmítáte. Tato strategie se Ivaně Gottové (44) velmi vyplatila. Když jí totiž božský Karel nadbíhal, dělala drahoty a záměrně mu dala špatné číslo. A to byla pro Gotta (†80), jemuž dívky samy ochotně padaly do náruče, velká výzva.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

-bello-
18. 06. 2021 23:11

Fotka č. 28, č. 30 a č. 58 znamená, že Gott byl slepej, když ji " uháněl "

Opakovaně říkám !!!!!!!!,
vím, že " produkční " Ivana n e b y l a .Byla u Lichtenberga holka pro všechno a nacpal ji tam Gott a stejně tak děsivě ji potom narval do TV Prima , kdy ji "učila " projevu Postlerová - dabérka a pouze absolventka SVVŠ , žádná expertka .A stejně děsivě Ivanu protlačil Gott do muzikálu Bídníci, kde se naštěstí ohřála jen 2 představení ..Na programu byla v postavách uvedena před zpěvačkami, kterým nesahá po kotníky a ani ta její role roští by to normálně nedovolovala, nebýt holt Gottová. A rovněž jí koupil na UJAK titl Bc., ovšem její bakalářku nikdy neuvidíte a myslím Gott ani nevšděl co to znamená
Klidně do mně!
A láska k Douglasovi probíhala jak ?
To by mě fakt zajímalo.To bylo okamžité vzplanutí Douglase k holce levné východní, nebo se mu ubytovala na práh ?

-jiricka-
17. 06. 2021 13:39

Ta kniha je neskutečně předražená, nehledě na to že si ji určitě upravila k obrazu svému, proto tak dlouhá doba vydání od úmrtí p. Gotta

amej
16. 06. 2021 18:11

Vzorně se o něho starala až do konce jeho dnů. A že ho milovala bylo vidět.

fesak2
16. 06. 2021 16:34

úspěšná strategie. já četl úspěšná tragédie.. víc slov netřeba

-bello-
18. 06. 2021 23:13

-jiricka-
16. 06. 2021 13:45

Ta to měla hodně dobře spočítané. To jak se k němu pak ve skutečnosti chovala je popsáno v knížce ,,Poslední roky s Karlemˇ kterou nechala stáhnout z prodeje

Inka
16. 06. 2021 09:05

...to jsou další kecy Ivany ! Není problém dohledat rozhovor s Helenou Vondráčkovou, kde popisuje, jak byli s Gottem koncertovat v USA a Macháčková jela s nimi...tam tlačila a zjišťovala u Vondráčkové, co má dělat, aby si ji Gott vzal...

stekavka
16. 06. 2021 05:12

Co se zaměřit na něco nebo někoho jiného,tohle píšete pořád dokola.

-bello-
19. 06. 2021 00:01

stekavka
nejsou lidi!
Byl Covid, séélebrity byly zalezlý doma a skučely, že si nenaspořily dost a kromě výrazných idiotin kolem roušek od Pirka a Šmuclera, tady nic výrazného nezaznělo .Prim v šoubýzu měly blbky : Basiková a Csáková a tupec houslista a živnostník Šporcl.Jinak žádná aféra .
Brzy to ale začne.

14TONY
15. 06. 2021 21:40

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

-bello-
18. 06. 2021 23:18

14TONY
proč?
Společnice starších pánů je vděčné téma a např. já si na národní vdovy, který jsem zaplatila i já pohřeb , místo ona ze svého, klidně kopnu !
Je blbá, jako štoudev a trapně si půl svého síví vymyslela a háže to blbečkům, jako fakta. ( A už jim za ta léta si sama věří ). Z8ávist je asi její povaha, ne těch kdo ji nesnesou. Hrabe , okradla i prvorozenou dceru atd atd. -

ginkognito
15. 06. 2021 19:58

Je to jednoduché. Prostě využila toho, že Gottovi ubývaly životní síly, tak už neměl na to, aby se jí zbavil. Když ho chtěla kdysi Formanová, tu ještě odehnal. V mládí by si takové nehezké ženy, která se v životě neusmála od srdce, ani nevšiml.

rydlo
15. 06. 2021 18:08

hanuinge Uhl asi pustili ve cvokárně zase na chvíli k PC, že zase omílá jedno a to samé. Podle obsahu jejích magořin by se mohlo zdát, že jí napovídá Dominika, co má psát! Ivana už by mohla podat na chudinku Uhl trestní oznámení za pomluvy, to střevo už to přehání, nejenže tvrdí, že mimo opuchliny ostatní děti nejsou Gotta, ale v tý její palici se teď vylíhlo, že Ivanu vyhodili z divadla, protože tam kradla peníze. Zhrzené ubožačce Uhl tolik vlezelo na mozek, že s něčím tak hnusným se Gott odmítl zahazovat a tak z ní lezou takové hlody! Asi bude nutné, aby už jí konečně tu její nevymáchanou hubu někdo zavřel ručně!!!

-bello-
18. 06. 2021 23:21

rydlo
to by mně fakt zajímalo, jak by mohla podat trstní oznámení.Ostatně , společnice starých pánů, která okradla prvorozenou si moc foukat nemůže!To by vylezlo věcí !
Uhl je obyč. troll .

sugarbitter
15. 06. 2021 18:08

Oba měli zájem, aby Karla Ivanka jako neuhnala, ale jaképak "špatné "číslo, nebo svatba ve Vegas jako náhlý nápad.

hanainge
15. 06. 2021 15:45

Ivana Macháčková nenechala vytisknout biografie Karla Gotta. To je fakt!!!

hanainge
15. 06. 2021 15:39

Výše uvedený článek je nesmysl a není v pořádku, protože Ivana Macháčková opravdu NIKDY NEBYLA manželkou Karla Gotta, protože Karel Gott ji nikdy nemiloval a obráceně. Ivana Macháčková chce lidi jenom využít a má poměry v ložnici s muži, které pracují v médiích a s tím už často Ivana Macháčková nechala zhotovit a zveřejnit fotomontáže i padělané videa s Karlem Gottem a dětmi. Film „Karel“ taky částečně je padělan. Ivana Macháčková nic nezdědila od Karla Gotta a ona musí se velmi stydět! Ivana Macháčková se zasloužila o tom dostat velkou trest a nyní konečně dostala trest od Pána Boha!!!

Dále je fakt, že Ivana Macháčková nikdy nebyla produkční, ale pracovala v divadle Broadway jako garderobiérka i kontrolérka vstupenek a ředitel divadla vyhodil Ivanu Macháčkovou, protože ukradla v divadle peníze a dále je fakt, že Ivana Macháčková nic neorganizuje a nechala tisknout biografie Karla Gotta. Předtím, než Karel Gott zemřel, Karel Gott psal, že Ivana Macháčková v souvislosti s Karlem Gottem nic nesmí!!! To řekl mi sám Karel Gott. Pan Felix Slováček, který se velmi dobře zná s Karlem Gottem i v soukromí už od roku 1966, potvrdil, že Karel Gott opravdu nikdy nebyl ženatý, Ivana Macháčková pro Karla Gotta jenom pracovala jako uklízečka, na PC a Karel Gott zakázal jí jít do ložnici Karla Gotta. Konečně Karel Gott vyhodil Ivanu Macháčkovou, protože ona byla drsná!

Dále je fakt, že jenom Dominika Gottová je jedinou dcerou Karla Gotta a Dominika Gottová je pilná i slušná dáma. Správným otcem Charlottky Elly je zpěvák Martin Pošta. Karel Gott bohužel akceptoval falešné a hloupé divadlo s Ivanou Macháčkovou a dětmi jako „rodina Karla Gotta“ na veřejnosti, protože když Karel Gott byl mladší, Karel Gott zažil s ženami strašně špatné zkušenosti a proto on chtěl mít klid a opravdu žil sám. Mezitím Karel Gott se omlouval za falešné divadlo na veřejnosti s Ivanou Macháčkovou a dětmi, protože Karel Gott to moc lituje. Karel Gott ve skutečnosti miluje jinou ženu, která žije v Německ

amej
16. 06. 2021 18:13

Bože, ty jsi zahnojený a též i debil. Na čem frčíš?

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.