Holky ze Slunečné na nákupech: Burešová »krade« kalhoty Forejtovi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Holky ze Slunečné na nákupech: Burešová »krade« kalhoty Forejtovi!

Denisa a Eva coby Karolína a Týna ve Slunečné.
Denisa a Eva coby Karolína a Týna ve Slunečné. (Foto FTV Prima, Instagram.com)

Hvězdy seriálu Slunečná ujíždějí na nákupech. Eva Burešová (27) alias Týna a Denisa Nesvačilová (29), seriálová Karolína, sice mají plné skříně, ale dokážou trávit hodiny v obchodech. „Máme s partnerem společnou skříň, můžu nosit i jeho věci,“ prozradila Burešová. Její šéfkuchař Přemek Forejt (34) zase na oplátku někdy vyrazí v jejím triku!

Herečka prý není úplně šatový typ, lépe se cítí v kalhotách. „Naštěstí máme s Přemkem dost podobný vkus,“ říká Eva o porotci MasterChefa. Nerada zkouší v kabinkách, proto si oblíbila pár značek, kde už přesně ví, která velikost jí bude sedět a nemusí si věci zkoušet. Ze všeho nejraději ale obléká svého syna Nathaniela, který oslaví v neděli čtvrté narozeniny. „Je skvělé, že si můžete pořídit stejné věci na sebe i pro něj,“ oceňuje Burešová současnou nabídku v obchodech.

Hvězda Slunečné Eva Burešová má nový videoklip: Malý princ letí do světa

Video se připravuje ...

Nesvačilová ujíždí na parfémech

Denisa si zase oblíbila kalhoty do zvonu, jež se znovu vracejí do módy. „Dělají pěknou postavu,“ tvrdí Nesvačilová. Hodiny prý dokáže trávit i v prodejnách kosmetiky. „Parfémy, mejdlíčka, to je taky moje,“ směje se zrzavá kráska. S oblibou si prohlíží i ty nejluxusnější a nejdražší značky. „I když na ně nikdy nebudu mít, baví mě na ně koukat,“ přiznává herečka.

Slunečná: Eva Burešová chystá vdavky

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.