Jiří Mádl v pandemii trpěl: Jde o osobní záležitosti, tvrdí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Jiří Mádl v pandemii trpěl: Jde o osobní záležitosti, tvrdí

Premiéra filmu Na střeše
Premiéra filmu Na střeše (Blesk:foto CNC: Marek Patek)

Úspěšný herec a režisér Jiří Mádl (34) během pandemie čas rozhodně nemarnil. Ačkoli se pracovní nabídky v covidové době ztenčily, v soukromém životě naopak prozřel.

O tom, jak prožíval pandemii, se Jiří Mádl rozpovídal pro web Super.cz během natáčení filmu Pánský klub, ve kterém ztvární učitele dějepisu a tělocviku, ovšem zároveň dochází na skupinovou terapii pro eroticky závislé. Jak zpětně hodnotí život v chaotické době?

„Mému soukromému životu pandemie neskutečně prospěla. Umožnila mi zamyslet se nad některými věcmi, trošku si je protrpět. Zůstanou v mozku uzavřené a pak na nás v nějakou nesprávnou chvíli vykouknou. Většinou jde o osobnostní záležitosti, pracovní jsou mi ukradené,“ prozradil herec výše zmíněnému webu.

Pomoc sousedům s Jirkou Mádlem

Video se připravuje ...

Ani po fyzické stránce nezahálel. Využil své malé posilovny a v dobách, kdy měla většina lidí tendence přibírat, herec naopak na své postavě poctivě pracoval. O tom ostatně vypovídá i fakt, že se snaží na veškeré pracovní schůzky chodit ››po svých‹‹. „Úplně nejradši chodím. Když mám pracovní den, nejezdím po Praze autem, ale šlapu pěšky. Průměrně ujdu 17 000 kroků, baví mě to,“ dodal spokojeně Jiří Mádl.

Pomoc sousedům s Jirkou Mádlem

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.