Tatiana Dyková šokovala! Šílená touha být SAMA! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Tatiana Dyková šokovala! Šílená touha být SAMA

Tatiana Dyková s dětmi.
Tatiana Dyková s dětmi. (Foto CSFD.cz)

Oblíbená herečka tvoří pár s Vojtou Dykem (35) už řadu let, mají spolu syna. Jejich láska se ale prý nerozhořela zčista jasna. Potkávali se dlouhou dobu, jen si možné jiskření nikdy prý nepřipustili. Jenže během zkoušení divadelní hry Bláznivý Petříček už tomu nedokázali vzdorovat.

Přesto, jak píše magazín Sedmička, opustila Tatina Dyková (42) prvního manžela Pavla Čecháka, otce jejich dvou synů Františka a Cyrila, z jiných důvodů. Alespoň tak to údajně tvrdila. Chtěla prý zase svůj svobodný život! „Já, společenský člověk, který nikdy netoužil sám cestovat nebo někde třeba jen sám strávit víkend, jsem najednou měla obrovskou touhu být sama s dětmi, prostě být svobodná matka,“ vysvětlila před lety, proč se jí rozpadlo první manželství. 

Taťána Dyková: Točit sex je pro mě lehčí než hádku!

Video se připravuje ...

Vojta údajně důvodem nebyl. Jenže předsevzetí  „být sama“ dlouho Dykové (dříve Vilhelmové) nevydrželo. Třebaže se svůj vztah s hrecem a zpěvákem snažili zpočátku tajit, nakonec šli s pravdou ven. „Vojta se neobjevil jen tak, znali jsme se dlouho. Ale nenapadlo mě, jak důležitý v mém životě bude,“ přiznala herečka dle uvedeného časopisu.

Přestřelka Holubové s Morávkovou. Moderátorka Novy porodila. A Voříšková vyfoukla roli Dykové!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.