Ládová sváděla Foxe! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Ládová sváděla Foxe!

Ester Ládová a Patrik Fox zazpívali zamilovaný duet Snad náhodou z nové desky Proč nemůžu tě znát.
Ester Ládová a Patrik Fox zazpívali zamilovaný duet Snad náhodou z nové desky Proč nemůžu tě znát. (Aha! – Kateřina Kalibánová)

PRAHA – Ester Ládová (26) chce zpívat a zpívat. Přestože svou mediální kariéru nastartovala jako nevěsta v reality show Milionový pár, tak se v poslední době intenzivně věnuje kariéře zpěvačky. Důkazem toho je i nově vydané album love songů Proč nemůžu tě znát, na kterém má Ester duet s Patrikem Foxem a cédéčku spolu propůjčili i tvář.

A že jim to spolu na křtu slušelo! A když představovali klip k duetu Snad náhodou, Vnadná Ester Foxe doslova sváděla nejen laškovnými pohledy, ale i dotyky...

„Mě to moc baví, a když neslyším ani žádnou kritiku, tak mě to těší ještě o něco víc,“ svěřila se na křtu desky Ládová, která do klubu Meloun přišla opět ve vyzývavé blůzce, jež zvýrazňovala její bujné poprsí. Na pódiu pak dodala zpěvačka svému vystoupení grády, když se zase zamilovaně a velmi přítulně měla ke svému kolegovi, zpěvákovi Patriku Foxovi. Nešlo prý ale o nic víc než zpestření jejich nového duetu, který premiérově společně představili.

V průběhu večera se křtilo ještě cédéčko Pojď ke mně blíž, kterého hlavními aktéry jsou Davide Mattioli a Jana Adamcová – tu na křest doprovodil její manžel a režisér Jiří Adamec. Celou akcí provázela moderátorská dvojice Jana Adámková a Radek Komoráš a přišli i další zpěváci, kteří jsou na albech love songů z Producentského centra Františka Rychtaříka zastoupeni – Jaroslav Parči, Robert N., ENA, Leoš Petrů, Richard Sacher nebo Tanja. Chyběla pouze Nicol Lenertová. „Syn Jaroušek má angínu, bere antibiotika, a tak jsem s ním doma,“ omluvila se Nicol.

8.11.2007

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.