Naštvaný Suchoň z Novy: Za vyhazov může kolegyně? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 30. dubna 2024

Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce

Naštvaný Suchoň z Novy: Za vyhazov může kolegyně?

Petr Suchoň tuší, proč skončil na Nově.
Petr Suchoň tuší, proč skončil na Nově. (Blesk)

Moderátor Televizních novin Petr Suchoň (37) na Nově skončil. Dostal vyhazov na hodinu, což je pro něj po třinácti letech působení na této televizní stanici hodně trpkým rozloučením. Proč si myslí, že se tak stalo?

Suchoň si vysvětluje radikální rozhodnutí televize jen jediným možným způsobem: Je to kvůli parťačce Ivetě Vítové (38), která je těhotná a nastupuje na mateřskou dovolenou. „Iveta prožívá nejkrásnější období života a stane se maminkou. A protože odchází na mateřskou, padla volba i na mne,“ domnívá se dle webu Blesk.cz.

„Vedení to zdůvodnilo tím, že reorganizuje vysílání a se mnou už nepočítá,“ řekl k nepříjemné situaci moderátor. 

„Připravujeme novou podobu vysílání našich zpravodajských pořadů, což si vyžádalo i organizační změny. Jednou z nich je bohužel to, že se musíme rozloučit s Petrem Suchoněm. Přejeme Petrovi hodně štěstí a děkujeme mu za práci odvedenou u nás na Nově,“ potvrdila jeho slova mluvčí TV Nova Barbora Dlabáčková.

Nova stáhla Suchoně z obrazovky!

Video se připravuje ...

Překvapený Koranteng

Okamžité rozvázání pracovního poměru je šokem i pro moderátorské kolegy Petra Suchoně. „Je to pro mě překvapení, ale tak to v životě chodí. Bohužel se to stává. Petrovi jako letitému kolegovi přeji hodně radosti v osobním životě a především úspěchy," řekl pro ŽivotvČesku.cz Rey Koranteng, kterého prý zpráva o konci moderátora, jako i ostatní kolegy, zaskočila.

Zkrat moderátora Suchoně v Televizních novinách: Podívejte se na jeho hádku s Kubkem!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
tetajulca
1. 6. 2021 • 14:42

Mladého kluka vyhodí a toho, kterého blbě líčí a vypadá jako z muzea voskových figurin nechají.

hillaarkaa
1. 6. 2021 • 11:17

To u Reye a Borhy nehrozí,jakmile je vidím­,pře­pínám­..Bor­hy vykulená jak žába,papuli od ucha k uchu,..Zbytek nekomentovat... Takový mediální ÚP

hillaarkaa
1. 6. 2021 • 11:13

Přesně tak,pak že tu máme demokracii.Prdlajs leda s komoušskými manýry,špiclováním a podobným...Jenže ono vzít za jinou kliku lze kdykoliv,nic nadstandardního jistě u nich neměl..A pak :karma je zdarma,vše co člověk vyšle se mu vrátí....

Mnau1
1. 6. 2021 • 11:04

Nejzajimavejsi hlas Novy byl vyhozen. Snad po nem skoci jina televize nebo radio. Ma pritazlivy hlas, ktery se dobre posloucha.

Alva
31. 5. 2021 • 19:41

Byl dobrý, ovšem za pravdu se platí.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.