Pavlína Filipovská slaví osmdesátiny: Čím ji dojal Suchý? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Pavlína Filipovská slaví osmdesátiny: Čím ji dojal Suchý?

Pavlína Filipovská vypadá skvěle
Pavlína Filipovská vypadá skvěle (archiv Blesku)

Jako první gratuloval Pavlíně Filipovské k jejím dnešním 80. narozeninám sám Jiří Suchý (89). Principál divadla Semafor, v němž před 61 lety začínala jako zpěvačka a herečka, jí svou gratulací dokonce vehnal slzy do očí!

Jako vždy byl velmi osobitý a také osobní. „Milá Pavlíno, když mně bylo osmdesát, tak jsem si myslel, bůhvíjak jsem starej. Dneska vím, že to není žádný věk, že jsem byl ještě v nejlepším rozpuku. Tak ti přeju, aby sis tohle uvědomila! Tvůj Jiří Suchý,“ vzkázal přes deník Aha! principál Semaforu oslavenkyni. A Filipovskou to dojalo k slzám.

Pořád v rozpuku

„Jé, to je krásný! Tak já mu také něco vzkážu – Jiří, moc děkuji! Já jsem průběžně v rozpuku, buď klidný. Věk vůbec neberu na vědomí, to jsou všechno jenom čísla,“ reagovala oslavenkyně na přání svého principála. A byl to také Suchý, který Pavlínu proslavil hned její první písní Včera neděle byla. „A vzkažte mu ještě, že kromě Neděle mám z jeho písniček nejradši Kamarády,“ dodala ještě Pavlína. 

Jiří Suchý a Michal Prokop - Blues pro tebe

Video se připravuje ...

S manželem slaví každý den

Novopečená jubilantka dnes jinak podle svých slov nic slavit nebude, ani žádný dort nebude. Půjde prý jen poděkovat do kostelíčka. „Není co slavit! To, že jsem se dožila tohoto věku, není moje zásluha, to je dárek. Pán Bůh mi dopřává štěstí, které se rovná zdraví, to nejdůležitější v životě,“ tvrdí Pavlína. S manželem Lubomírem Trávníčkem si ovšem samozřejmě přiťukne. „To si ale spolu ťukáme každý večer, takže z kolejí nevybočím,“ říká o svém třetím muži, který je jí oporou už více než 30 let.

Pavlína Filipovská o Janu Třískovi (†80): Těžko se s tím smiřuji...

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.