Monika se po letech ozvala Ornelle: Smutné fiasko! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Monika se po letech ozvala Ornelle: Smutné fiasko!

Tyhle dvě si nemohou přijít na jméno.
Tyhle dvě si nemohou přijít na jméno. (Foto: Martin Hykl ,Tonda Tran)

Jejich vztah a kontakt byly na bodu mrazu. Monika Binias Štiková (48) se však po třech letech rozhodla ozvat dceři a trojnásobné mamince Ornelle Koktové (28). Proč jí zkontaktovala? A jak jejich komunikace dopadla?

„Napsala mi. Po více jak třech letech. Ale přišlo mi to zvláštní. Nenapsala mi ke Svenovi ani Lilianne. Najednou se ozvala. Přišla mi ta její zpráva, jako když se zajímá o drby. Řekla jsem jí, co mi je, ale zase to celé otočila jako vždy sama na sebe. Jako vždy. Pak už to šlo do hádavých kolejí a už si psala jen sama se sebou. Já už jsem přestala odpovídat,“ svěřila se super.cz Ornella, kterou matka znovu zklamala.

Monika Štiková se vdala! O 24 let mladšího kolouška si vzala na »Staromáku«

Video se připravuje ...

Smutek z rozpolcené rodiny

„Vyšumělo to do ztracena. Stále se držím toho, že jsem ráda, že mám klid, nemám kolem sebe dramata. Lidé se nemění… Samozřejmě bych chtěla mít fungující rodinu, hezký vztah s mámou. Já nemám ani babičku... Táta zase není dědečkovský typ, nemá moc času. Je to škoda. A nechápu, že si to máma nechá ujít. Děti jsou krátkou dobu malé. Když si s nimi nevybuduje vztah nyní, už to nikdy nevrátí. Nevím, co by bylo cennější,“ dodala Koktová, která je maminkou syna Quentina, malého batolete Svena a miminka Lilianne.

Ornella Koktová s manželem o rizikovém těhotenství: Interupce jedině když...

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.