Dárek na rozloučenou od Ordinace: Ožijí oblíbené postavy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Dárek na rozloučenou od Ordinace: Ožijí oblíbené postavy!

Markéta Plánková hrála v seriálu šest let.
Markéta Plánková hrála v seriálu šest let. (Foto pro Blesk - TV Nova)

Po dnešním dílu Ordinace v růžové zahradě 2 nesahejte po televizním ovladači. Televize Nova připravila dokument Můj svět je tvůj, v němž ukáže nejlepší momenty za 16 let. A také ochutnávku toho, co diváky ještě do půlky června čeká, než oblíbenému seriálu definitivně zazvoní umíráček.

Připravte si kapesníky! Primář Dalibor Frynta v podání Jana Šťastného (55) znovu zemře, primář Mázl alias Petr Rychlý (55) opět přijde o svou milovanou Magdu v podání Markéty Plánkové (43). A nejen to. Seriál se za ty roky dostal divákům pod kůži. Málokdo by asi předpokládal, že jeho sledování může někomu zachránit život...

15letý zachránce

„Na Ordinaci se původně dívala moje máma. To mě nalákalo a začal jsem taky,“ vypráví 15letý Ondřej. „Jednou jsme ve škole blbli a kamarád spadl ze schodů. Když jsme k němu přiběhli, byli jsme v šoku a vůbec nevěděli, co máme dělat. Mně došlo, že má otevřenou zlomeninu,“ popisuje student a věrný divák seriálové Ordinace. A právě podle seriálu dokázal spolužákovi poskytnout první pomoc, než dorazila záchranka! „Když přijeli, pochválili mě, že jsem odvedl dobrou práci,“ dodává Ondřej.

Smrt Plánkové v Ordinaci. Video zde:

Video se připravuje ...

Známé tváře

V Ordinaci si také zahrály známé osobnosti, naposledy například profesor Jan Pirk (73), předtím Petra Kvitová (31), Simona Krainová (48) a mnoho dalších. I ty se v dokumentu objeví. Sledovat ho můžete dnes od 21.45 na Nově.

Už jen třikrát a dost!

Seriál nabídne ještě tři díly a potom přijde dlouho očekávané velké finále. „Mohu jen prozradit, že bude velice romantické. Více o něm se diváci dozví právě dnes večer,“ řekl deníku Aha! mluvčí TV Nova Martin Hradecký.

Jaké mají tyto dámy vztah k vínu a alkoholu?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
hadaja
20. 5. 2021 • 17:50

Jsem senior hodné za zenitem, nedívám se ani na jeden seriál, stačí mi ukázky, nevím, proč by to méla být zábava pro seniory.

begonie
20. 5. 2021 • 16:33

aveneta - žádní chudáci senioři nejsou Už 16 let čučí na Ulici a ta končit nebude a Ordinaci teď začali na Nova Gold opakovat od 1. dílu Opravdu strašné!!!!

aveneta
20. 5. 2021 • 09:05

Chudáci senioři přijdou o svůj levl.....no ještě tak koukají na ty sestřičky v Modrém kodu, taková Slunečná už je tak nebaví a ty moderní akční seriály vůbec ne

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.