Známá herečka se brání! S Hornu od Absolonové NIKDY NIC | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Známá herečka se brání! S Hornou od Absolonové NIKDY NIC

Způsobila konec mezi Hornou a Absolonovou populární herečka?
Způsobila konec mezi Hornou a Absolonovou populární herečka? (Foto ara)

„Setkali se v jednom pražském baru. Líbali se, byli jako jedno tělo. I ptáci cvrlikají o jejich sexu na záchodě,“ okomentoval zdroj deníku Blesk údajné schůzky Tomáše Horny (40) s Yvettou Blanarovičovou (57). Co na to herečka?

„S panem Hornou jsem nikdy nic neměla. NIKDY NIC. Vlastně ho vůbec neznám. Monika Absolonová je moje kamarádka, ctím a vážím si našeho dlouholetého přátelství. Mám své morální zásady,“ vyvrací nařčení z románku s Tomášem Hornou Yvetta Blanarovičová na sociální síti. 

Absolonová: Po rozchodu šokující zprávy! A Kubišové podezření na infarkt

Video se připravuje ...

„Od té doby se dozvídám takové věci, že smutek se přetavuje v úžas, že jsem vůbec netušila, co se odehrává někde jinde. Lidé mi začali říkat: Věděla jsi tohle, tohle, tohle? A já koukám jako blázen. Přichází ujištění, že jsem udělala správně. Už mě nic nepřekvapí a nic mi neublíží. To jsem přesvědčená,“ okomentovala okolnosti rozchodu s pohledným hokejistou na webu Super.cz očividně šokovaná Monika Absolonová (44).

Absolonová promluvila a Horna se stěhuje! A Jirák tajně ve vězení

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.