Bartoška ohlásil termín festivalu: Snad už budeme promořeni! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Bartoška ohlásil srpnový termín festivalu: Snad už budeme promořeni!

Jiří Bartoška
Jiří Bartoška (Foto: Marek Pátek, ČT)

Milovníci karlovarského filmového festivalu se po roční pauze dočkají! Jeho prezident Jiří Bartoška (74) ohlásil konání 55. ročníku v termínu od 20. do 28. srpna.

Pořadatelé tak filmový svátek ze začátku července odsouvají. „Posun o sedm týdnů proti běžnému termínu nám dává naději, že společnost už může být proočkovaná a promořená. Samozřejmě uděláme vše pro maximální bezpečnost,“ oznámil Bartoška s tím, že program právě jeho tým ladí. Stejně tak i zahraniční hosty.

„Dramaturgie festivalu právě vybírá snímky pro letošní ročník a zahrnula do výběru i filmy ze začátku loňského roku, neboť se do značné míry k divákům dostaly jen omezeně, či vůbec,“ oznámil umělecký ředitel festivalu Karel Och. Festival má od letoška nového partnera, skupinu Rockaway Capital. Díky ní bude moci rozvíjet i vlastní televizi. „Jednou z aktivit je postupné budování platformy Kviff tv a celoročně přenášet díky této platformě artové programy,“ nastínil prezident Bartoška.

Reflex podcast: Jiří Bartoška o zrušení karlovarského filmového festivalu a o koronaviru

Video se připravuje ...

Jednají o Bondovi

Na loňský, nakonec zrušený ročník chtěli pořadatelé dostat představitele agenta Jamese Bonda Daniela Craiga (53). A podle informací Aha! jednají o jeho návštěvě i pro letošní ročník. Chtějí využít toho, že do kin na podzim zamíří nová bondovka nazvaná Není čas zemřít.

Bartoška, Kaiser, Lábus nebo Janžurová: Neskutečně zábavné zdravice!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.