Krajčo chystá letní sezónu: Rodinné festivaly ještě mají naději! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Krajčo se chystá na letní sezónu: Jeho rodinné festivaly ještě mají naději!

Richard Krajčo z kapely Kryštof
Richard Krajčo z kapely Kryštof (Blesk:Ladislav Křivan)

Pandemie donutila frontmana skupiny Kryštof odsunout tolik populární kempy, které si fanoušci oblíbili. S rozvolňováním ale svitla naděje, v níž Richard Krajčo (43) snad ani nedoufal!

Léto se blíží a s ním se obnovily i možnosti živých koncertů. Na ty se Richard Krajčo již začal pečlivě připravovat. „Hezký víkend přeji a oznamuji, že ode dneška začínám zase běhat a cvičit, abych se vám líbil, až v pondělí vyhlásí, že se kultura pootevře,“ oznámil svým fanouškům na sociálních sítích, jak informoval web Expres.cz.

Máme rádi Česko dnes: Langmajer s Gondíkovou v pořadu proti své vůli. Krajčo pohořel na vlastním hitu!

Video se připravuje ...

„Nevím, jestli to bude stačit na kempy, anebo vymyslíme něco jiného, každopádně něco snad bude a my se uvidíme, i když třeba v menším počtu. Těšíte se? Dejte vědět,“ dodal Krajčo. Pandemie přiměla spoustu lidí vymýšlet i plán B, kdyby ten původní nesplňoval podmínky případných omezení. „Pokud by podmínky nebyly ideální pro náš rodinný festival, přesuneme kemp na jindy a zorganizujeme třeba něco komornějšího,“ slíbil fanouškům Krajčo.  

Krajčo zveřejnil úplně poslední píseň Karla Gotta: Podívejte se na "Vánoční"!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
koliaska
26. 6. 2022 • 00:03

O tom, že pan Krajčo něco takového pořádá jsem vůbec nevěděla, nicméně přeju mu to. Já jsem hrozně ráda, že letos už je ta situace mnohem lepší a přes léto se normálně konají akce. Ráda bych se letos podívala na nějaký festival. Chtěla jsem minulý rok, dokonce jsem si kvůli tomu i koupila stan z https://armik.cz/ ale nakonec všechno bylo odložené.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.