Mrazivá slova Kokty o Ornelle: Strach z RAKOVINY | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Mrazivá slova Kokty o Ornelle: Strach z RAKOVINY

Josef Kokta
Josef Kokta (Dan Černovský)

Téměř dva týdny obývá manželka Josefa Kokty (64) neplánovaně nemocniční pokoj. A to kvůli hrozivým bolestem břicha, které se nedaly utišit doma. Jak trojnásobný tatínek přiznává, spolu s Ornellou (28) zažili velmi vyostřené chvilky. Také se báli, aby se nepotvrdilo to nejhorší.

„Ornella přijela po porodu domů a začalo ji hned bolet vlevo nahoře v břišní dutině. Bolelo ji to tak hrozně, že musela jít znovu do lékařské péče. Už je tam deset nebo dvanáct dní,“ objasnil pro eXtra.cz její manžel. Ten měl velký strach, aby se nepotvrdila rakovina. „„Ornella přijela po porodu domů a začalo ji hned bolet vlevo nahoře v břišní dutině. Bolelo ji to tak hrozně, že musela jít znovu do lékařské péče. Už je tam deset nebo dvanáct dní,“ popsal pro citovaný web s tím, že by už ale jeho manželka mohla snad jít brzy domů.

Z reality show o Štikách: Ornella prozradí, jak má Kokta velký penis!

Video se připravuje ...

Táta v akci

Několikanásobný tatínek se po celou dobu stará o tři děti, které s Ornellou má, sám. Včetně malinké Lilianne. „Malá je se mnou doma. Ornella stejně nemohla kojit, protože brala léky, takže od chvíle, kdy jsme přijeli z porodnice, ji krmím já. Ornella, jak ji to strašně bolelo, nemohla vůbec nic,“ vysvětlil. „Péče o tři děti je fuška, ale zvládám to. Teď zrovna jsou už všichni tři nakrmení, Quentin se učí, stále má distanční výuku. Celý život jsem pracoval, na děti nebyl čas, teď si jich užívám jako nikdy předtím. Ale asi je všechno, jak má být, ve dvaceti bych neměl páru, jak se o ně postarat,“ dodal k nelehké situaci Josef Kokta.

Z reality show o Štikách: Proč Quentin pozvracel Moniku?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
begonie
7. 5. 2021 • 22:46

Ornelle držíme pěsti ať je brzy v pořádku - je z celé rodiny Štikových nejlepší a nejrozumější a navíc je skvělá máma

amej
7. 5. 2021 • 20:54

Držím jí pěsti, ať je zase zdravá a může být s miminkem.

-bello-
7. 5. 2021 • 20:00

Snad si to nepohorší, stává se z ní rozumná holka

jity
7. 5. 2021 • 12:21

Tak hlavně ať se mladá paní uzdraví. Čekají na ni doma tři děti, moc přeji zdraví.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.