Ornello, to myslíš vážně? Sen o životu bez dětí… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Ornello, to myslíš vážně? Sen o životu bez dětí…

Ornella si posteskla, že dovolená s dětmi prostě neexistuje.
Ornella si posteskla, že dovolená s dětmi prostě neexistuje. (Foto Instagram)

Trojnásobná maminka naplno zakouší, co péče o tři malé ratolesti obnáší. Ornella Koktová (28) prý dlouho přemýšlela, jestli vzít děti k moři. Nakonec s celou posádkou i Pepou (64) odjeli do Cannes. Jenže dovolená se v podstatě nekoná.

Třebaže je oblíbená francouzská lokalita místem, kde se promenádují celebrity a všichni jedou na svých Instagramech „positive vibes“, Ornellu to letos se třemi dětičkami poněkud míjí. „My tady vlastně děláme to samé, co bychom dělali v Praze, jen nejsme v Praze, ale jsme v Cannes. Já bych to ani nenazývala dovolenou, protože normálně dál přebaluji, dál chystám pitíčka, dál mají děti nějaký režim, jen to všechno máme o pár kilometrů jinde," uvedla Ornella pro ŽivotvČesku.cz s tím, že zakázala manželovi Pepovi, aby o tomto pobytu jako o dovolené mluvil.

Ornella Koktová ostříhala syna: Podívejte, co mu provedla!

Video se připravuje ...

Nedomyšlený nápad?

Maminka, modelka a podnikatelka měla prý původně k Azurovému pobřeží vyrazit sama. Jenže pak dostala nápad, že by vyvezla i rodinku. „Celou cestu jsem odřídila sama na jeden zátah, takže 16 hodin za volantem, všichni v klidu spali. Když jsme dorazili na místo, tak já byla mrtvá a oni ožili a mysleli si, že se jim hned budu věnovat. Bylo to náročné, ale já ráda dělám věci a naplno, takže jsem si řekla, že to prostě odřídím celé a povedlo se," nastínila realitu s tolika potomky Ornella s dovětkem, že zatímco Lili je hodná a se Svenem to taky jde, Quentin se jí na celý den někam ztratil a tak dlouhé hodiny trnula strachem, jestli ho vůbec ještě najde.

Život bez dětí

„Máme tady 28 stupňů, ale pocitově je tu fakt vedro. V Česku prý začal podzim, tak si slunce chceme ještě užít. Ale je to prostě výlet s dětmi. Zrovna včera jsme si s Pepou asi na dvacet minut k sobě lehli a chvíli přemýšleli, jaké by to bylo asi bez dětí. Pak zase začal kolotoč," shrnula svoji rodinnou anabázi smířeně.

Ornella Koktová s manželem o rizikovém těhotenství: Interupce jedině když...

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.