Hvězda Ordinace Šoposká: Kdo ji odrazoval od StarDance? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Hvězda Ordinace Šoposká: Kdo ji odrazoval od StarDance?

Marika Šoposká
Marika Šoposká (Foto – Herminapress.cz)

Když dostala Marika Šoposká (31) nabídku rozhýbat během mateřské boky na parketu StarDance, stejně jako Simona Babčáková (48) zvedla telefon a vytočila číslo na poslední vítězku taneční show Veroniku Kubařovou (33). Ta jí ale spíš odrazovala.

Na rozmyšlenou si vzala tři dny. Jako jedna z mála letošních hvězd taneční soutěže má s tancováním zkušenosti. Zamlada chodila na balet, choreografie se proto moc nebojí. Jenže jako maminka syna Benedikta (6) a syna Vincenta (1) se nemůže rozhodovat sama za sebe. „Mám dvě malý děti a říkala jsem si, jestli to s nima zvládnu. Je to teda vysoká škola produkční. Můj starší syn už půjde do školy, takže doufám, že budu mít tréninky dopoledne. Máme chůvu, babičky, tatínka taky. Snad to nějak zpytlíkujeme,“ popsala Aha!.

Z vítězky poradkyně

Kamarádka Veronika Kubařová, která v roce 2019 zvítězila ve finále s Dominikem Vodičkou (25) ji spíš odrazovala. „Řešila jsem to s Verunkou, ostatně jako tady spousta lidí. Vidím, že Verunka je tady taková poradkyně. Řekla mi, že to je náročný, hustý a vůbec neví, zda to se dvěma dětma dám. A já si řekla, že to zkusím,“ rozhodla se seriálová Bibi z Ordinace. Jak si povede, můžete sledovat od podzimu na obrazovkách České televize.

Marika Šoposká ve StarDance: Váhala jsem kvůli dětem

Video se připravuje ...

Fyzička i strach z lidí

Bývá už takovým nepsaným pravidlem, že účinkující mají před StarDance největší obavy, jestli na to budou fyzicky stačit. A k nim patří i Marika. „Od dětství jsem tancovala, takže si dovedu představit, co tak ode mě kdo bude chtít, ale taky jsem rok a půl po porodu, kdy jsem nezačala cvičit, beru to jako šanci dostat se do formy,“ vysvětlila s tím, že na to radši nemyslí. „Vůbec jsem si nepřipustila, že to začnu dělat, zatím dělám, že to není, jen vím, že to přijde. Kroků se nebojím, ale paradoxně mám strach, že si budu muset stoupnout před lidi, tanec je něco jiného než herectví,“ dodala.

OPUŠTĚNÝ MANŽEL?!

Ještě ani nezačala s tréninky a neví, kdo jí soutěží provede, ale všichni už ji varují, že manžela Petra Čecháka (na snímku) skoro neuvidí. „To mě úplně děsí, každý se mě ptá, jestli je připravený, jak málo mě bude vídat ale já doufám, že jo, tak žije se mnou už nějaký ten pátek,“ smála se. Zrovna Kubařová ví o manželské krizi kvůli Stardance údajně svoje. Režisér Pavel Khek to prý dlouho nemohl rozdýchat. „Vždyť já několik měsíců mluvila jen o tom, co mi Dominik (tanečník Vodička) řekl a že mi třeba poradil, abych si koupila nový telefon, protože ten starý už dosluhuje,“ přiznala nedávno Kubařová.

Krasobruslař Verner o StarDance: Nevím, kolik bolesti snesu

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.