Marika Šoposká: Bibi se vrací z mateřské! Kvůli Štěpánkovi | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Marika Šoposká: Bibi se vrací z mateřské! Kvůli Štěpánkovi

Marika Šoposká
Marika Šoposká (Foto Blesk – Jan Tůma, TV Nova)

Snad nikdo jiný si nezískal srdce diváků Ordinace tak rychle, jako Marika Šoposká (31) neboli doktorka Bibi. Herečka ale podruhé otěhotněla a fanoušci měli smůlu.

Scenáristé ji nechali zmizet do Kanady, aby se mohla věnovat mateřským povinnostem. Teď se ale maminka pětiletého Benedikta a ročního Vincenta objeví znovu v Kamenici. Bibi se vrátí z Kanady kvůli problému, který má Eda Valšík neboli Petr Štěpánek (72). „Ordinace už mi moc chyběla,” tvrdí herečka. Podle informací Aha! vstoupí do děje adrenalinově a dost nečekaně v kulisách zoologické zahrady. První, s nímž se po pauze setká, bude její stará láska Marek čili Štěpán Benoni (36). Uvidíte už dnes večer ve 20.20 na Nově.

Těhotenství bez komplikací není samozřejmost, říká Marika Šoposká

Video se připravuje ...

Ticho po přestřelce

Po minulém týdnu, kdy kamenická nemocnice zažila velké drama v podobě postřelení doktorky Táni Márové (Markéta Děrgelová) se zdá, že nastal klid. Táňa se zdárně zotavuje, jen Darina Márová (Mahulena Bočanová) dál spřádá intriky a doktor Bobo Švarc (Martin Zounar) dělá na záchrance jednu botu za druhou...

Návrat Bibi je tu! Marika Šoposká už nechtěla déle čekat

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.