Kostkové šlape na paty Gondíková? Takovou sprchu Tereza nezažila! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Kostkové šlape na paty Gondíková? Takovou sprchu Tereza nezažila!

Tereza Kostková má i kritiky.
Tereza Kostková má i kritiky. (Pavel Machan)

O Tereze Kostkové (44) se většinou mluví jako o oblíbené, milé, pozitivní. Jenže na některé posluchače pořadu Blízká setkání, který moderuje na vlnách Českého rozhlasu, je prý až příliš afektovaná. Dokonce si žádají nápravu!

Každému se zavděčit nedá a platí to i pro letitou moderátorku hvězdné taneční show StarDance. Tereza Kostková některým zkrátka leží v žaludku, jak píše magazín Sedmička. Důkazem jsou prý komentáře pod videi z vysílání rozhlasových rozhovorů, které sdílí Český rozhlas na YouTube. „Paní Kostková je v Blízkých setkáních tak samolibá a sterilní, že se nedá poslouchat. Škoda, hosty má zajímavé, ale nechápe, že pořad je o nich, ne o ní,“ neudržel se už jeden z posluchačů. „Je mi to až nepříjemné, přesladká, falešná,“ sdílela obdobný názor jiná z komentujících.

Tereza Kostková přiznala lehké stádium psychické poruchy

Video se připravuje ...

Nahradí Kostkovou Gondíková?

Dokonce se objevily i názory, že by měl na židli Kostkové zasednout někdo jiný. „Bral bych daleko více rozhovorů vedených AG (Adélou Gondíkovou; pozn. red.) než TK (Terezou Kostkovou, pozn. red.).“ Štěstím pro Kostkovou je, že má na druhou stranu i velké množství skalních fanoušků, takže ji populární Gondíková s největší pravděpodobností nevystřídá. Jenže pokud je kritika konstruktivní, neměla by být úplně ignorovaná. Jaký názor máte na Terezu Kostkovou vy?

7 pádů Honzy Dědka už v úterý na Primě: Gondíková o soužití s Langmajerem!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
svatadala
7. 6. 2021 • 09:44

Bože jen to ne!!! Tereza Kostková je kultivovaná a příjemná osoba, s příjemným a milým hlasem, vždy usměvavá. Vytřeštěná a vtíravá Adéla Gondíková se hodí tak do scének se svým bratrem, kde si dělají jeden z druhého šoufky, které ovšem normálního diváka nezajímají. Ještě pořád mele o manželovi, no chápu, stará větev je ráda, že má chlapa konečně doma za zadkem. Odtáhla ho jiné, jí ho odtáhne další. Přelétavce neuhlídá. Tak hlavně aby byla zase na obrazovce paní Tereza, než tohle třeštidlo. Terezce

Xantypa
13. 5. 2021 • 21:27

Nesympatická, trapná, arogantní, narcistní, samolibá a škodolibě posměšná stará Kostková, co si o sobě myslí bůhvíco že není... Je leda rozvedená... Běžte s ní do pryč...

backora
17. 4. 2021 • 08:40

Souhlasím s kritikou na p.Kostkovou, je samolibá a ještě jí není rozumět, už jí bylo dost.

-bello-
17. 4. 2021 • 01:28

Kdo je jen trochu soudný a hodně chytrý !!! típne Kostkovou na youtube ihned.Nevydržela jsem její chraplák a její pitomé otázky! P i t o m é opakuji ještě jednou! Sama moc chytrosti nepobrala, ale zato díky 2 svým režisérům rolí dost ano.
V Star Dance má předem psaný text a není ji slyšet souvisle .V rádiu to je katastrofa.Něco jako Zilková.Dejte blbkám vlastní pořad , nenapište jim co mají říkat a můžete to zabalit!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.