Přece se stalo? Britové nadšením bez sebe kvůli vévodkyni Kate | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Přece se stalo? Britové nadšením bez sebe kvůli Kate

Vévodkyně Kate a princ William.
Vévodkyně Kate a princ William. (Profimedia.cz)

Královská rodina se poslední dobou stále oklepává ze skandálů a malérů. O ten poslední se postarala vévodkyně Meghan (39) spolu s Harrym (36), když rodinu nařkli dokonce z rasismu. Konečně by se ale mohlo blýskat na lepší časy. Vévodkyně Kate (39) by totiž mohla být opravdu těhotná!

S informací podle webu eXtra.cz přišel portál New Idea. Ti, kdo sledují královskou rodinu pod drobnohledem, si totiž všimli, že se poslední dobou manželka prince Williama objevuje na veřejnosti ve volných kabátech. Z toho důvodu se tak domnívají, že maskuje těhotenské bříško.

Otevřená zpověď Williama, Kate a Harryho: O mateřství i smrti Diany

Video se připravuje ...

Odborník na královskou rodinu Phil Dampier si myslí, že se tak možná snaží udržet krok s královnou Alžbětou II., která přivedla na svět čtyři děti. „Kate by měla ráda další dceru," řekl Dampier v rozhovoru pro britský plátek New Idea. „Další rok jí bude čtyřicet let, takže jsem si jistý, že pokud bude mít čtvrté dítě, bude to brzy,” dodal. Také anglická novinářka Penny Junor (71) říká, že je těhotenství vévodkyně Kate možné. „Kate je velmi mateřský typ a miluje rodinný život,“ nechala se slyšet pro New Idea.

Vévodkyně Kate promluvila o duševním zdraví

 



Přečtěte si
Milla
3. 12. 2021 • 02:36

Haló,Haha,tak kde je to dítě?Máme prosinec a kde nic tu nic jako obvykle,co?

Milla
9. 5. 2021 • 04:33

Tak už je zase v tom.Asi po dvaadvacáté podle Aha.

Milla
21. 4. 2021 • 18:33

Ideální konzument Aha.Katein bratr James tedy fakt není černý.Mírně vypatlaný to jo.A Kate s Meghan si mydlily schody vzájemně,bývaly na tom stejně ovšem po tom co tropí Sussexata teď vypadá Kate jak cherubínek.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.