Harry jako kůl v plotě! Drahá Meghan, fakt díky ... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Harry jako kůl v plotě! Drahá Meghan, fakt díky ...

Princ Harry
Princ Harry (Reprofoto Youtube /CBS)

Británii a zbytek světa před pár dny šokovala zpráva o tom, že zesnul princ Philip (†99), se kterým královna Alžběta II. (94) prožila skoro celý svůj život. S velkým smutkem se nyní připravuje pohřeb zesnulého monarchy a bohužel ani tato událost se neobešla bez toho, aby se neřešil pár Meghan a Harry.

Na pohřeb milovaného dědečka dorazí princ Harry bez své manželky Meghan. Jakmile se tato zpráva dostala na veřejnost, začalo se řešit, proč se Markleová neodhodlala vyrazit do Británie se svým manželem. Bojí se snad toho, že by od královské rodiny dostala za uši za její rozhovor s Oprah? Prý ne. Za její nepřítomnost podle extra.cz může těhotenství.

Princ Harry: Rebel z královské rodiny

Video se připravuje ...

Lékaři prý bývalé herečce doporučili, aby z USA nelétala do Británie, protože by jí to v požehnaném stavu nemuselo prospět. Mnozí jsou však toho názoru, že pravým důvodem její nepřítomnosti je právě již zmíněný rozhovor. Ať je to tak či tak, Meghan toto rozhodnutí u veřejnosti opět moc nepomohlo a Harry bude muset zvládnout pohřeb s rodinou bez podpory manželky.

Harry a Meghan: Nejzásadnější okamžiky ostře sledovaného páru

Video se připravuje ...



Přečtěte si
tryskomys
15. 4. 2021 • 05:46

Myslím,že rodině bude stačit ten jeden trouba,kterému mozek skončil v rozkroku.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.