Prostřeno na zámku! Odpustí soupeři hostitelce | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Prostřeno na zámku! Odpustí soupeři hostitelce "služebnictvo?"

Hosté budou mít z luxusního prostředí oči navrch hlavy!
Hosté budou mít z luxusního prostředí oči navrch hlavy! (FTV Prima)

Páteční hostitelka Míša bydlí na zámku. Hosté budou překvapeni, ovšem ne prostorem, ale spíš tím, že se osmačtyřicetiletá šéfová rodinné firmy přizná, že měla během příprav v kuchyni pomocníky. Odrazí se to na jejím hodnocení?

Páteční hostitelka Michaela má ráda Velikonoce. Většinou o nich barví vajíčka, chystají výslužky pro koledníky, zdobí domácnost kraslicemi a zelenými větvičkami. Míša hosty pozve na rodinný letohrádek Portz Insel, který se svou rodinou rekonstruuje.

Je to nádherné prostředí, ze kterého budou hostům oči přecházet údivem a bude se jim tam líbit. Míšin manžel hosty provede podzemními chodbami a Míša jim zatím připraví své velikonoční menu. Také Míša sází na velikonoční nádivku, polévka bude krémová s medvědím česnekem, jako hlavní chod bude telecí soté a na závěr piškotová roláda.

Michaela je jednatelkou firmy v oboru Bio vinařství. Manžel Petr je vinohradník/enolog, takže dobře ví, co nalévá:

Video se připravuje ...

Míša během přípravy menu povolá na pomoc svého manžela a syna, jeden bude loupat brambory a druhý pomůže s loupáním křepelčích vajíček. Atmosféra u stolu bude přátelská a příjemná. Ke každému chodu se bude podávat jiné víno a všichni budou zvědaví, jak celý týden dopadne.

Pomocnou ruku přidá nejen manžel hostitelky!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Alva
7. 4. 2021 • 09:29

Prostřeno je dávno za vodou, nemám chuť se už vyjadřovat, ale týden od týdne je to horší a tento týden, po dvou odvařeních, jako že scifi, to jsem slušná.

hillaarkaa
7. 4. 2021 • 07:32

To zas bude virál tento pořad,tam už o normální vaření jako šlo v prvních dílech nejde...Tento týden mi příjde,že si přišlo zohlednit své podnikání několik nadlidí ze soukromého zemědělství a pár termosek

hillaarkaa
7. 4. 2021 • 07:30

To zas bude virál tento pořad,tam už o normální vaření jako šlo v prvních dílech nejde...Tento týden mi příjde,že si přišlo zohlednit své podnikání několik nadlidí ze soukromého zemědělství a pár termosek

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.